Uncategorized

Nieuwe website is online!

BBQ kok aan huis

Het is zover, onze nieuwe website, nieuwe stijl, is online!
De vernieuwde website is gemaakt door Kroon Webdesign, ondernemer in Bussum.
We zijn er erg blij mee, alles onder 1 dak, catering en partyverhuur, duidelijk te zien op onze nieuwe site.

Af en toe vernieuwen, zoals wij ook in onze catering doen, nieuwe variaties en ingrediënten, seizoenwijziging geeft iedere keer weer nieuwe mooie, verse ingrediënten en smaken, die wij graag in onze verschillende menu’s aanpassen voor u. Zie onze buffetten, diners, tapas, salades, bbq, partyhapjes, high tea en nog veel meer.

Ook in onze partyverhuur hebben we veel nieuwe producten, vandaar dat ook onze webwinkel voor partyverhuur gaat vernieuwen, volgende stap, we houden u op de hoogte.

Smorre Catering, uw cateraar in ’t Gooi en Omstreken. Wij werken voor particulieren, bedrijven en gemeenten. Compleet verzorgde catering of alleen aanleveren van partyhapjes, tapas, buffet en of salades, maar ook partyverhuur om uw feest compleet te maken, te denken aan: partytenten, glaswerk, servies, biertap en nog veel meer!

U kunt bijvoorbeeld met het mooie weer in aankomst alleen een barbecue huren, maar ook een complete barbecue bestellen( eten en bbq ), geen zin om zelf te bakken, dan kunt u ook een kok bestellen of u kiest voor Bbq Food & Drinks, nieuw in ons assortiment, compleet verzorgd en dus heerlijk genieten.

Geen zin in bbq, maar wel zin in een lekker en middag of avond vullend diner, kies dan voor ons Walking Amuse Diner. Heerlijke kleine gerechten waar u zittend, staand en of lopend van kan genieten, mooi opgemaakt en uitsluitend met verse ingrediënten gemaakt, dit alles wordt uitgeserveerd in mooie glaasjes en of bordjes.

Kort om met Smorre Catering & Partyverhuur bent u aan het goede adres om van uw feest een “waar” feest te maken. Bekijk onze nieuwe website en “proef “de Smorre.

We zijn u graag van dienst, uw aanvraag kunt u via onze website doen, maar u kunt ook op afspraak bij ons langskomen om uw partij te bespreken.