Over ons

Onze naam  “Smorre”  bestaat al 25 jaar in Bussum en wij zijn actief in horeca, catering en verhuur. Al 25 jaar zijn wij “Smorre Catering Service” het aanspreekpunt voor al uw feesten en partijen aan huis en of bedrijf.

Onze catering  staat voor service, vriendelijkheid en kwaliteit.
Graag bespreekt Smorre Catering Service al uw wensen en nemen wij de zorg uit handen voor u of het nu gaat om: complete partyservice voor uw party, tuinfeest, receptie en of bruiloft, maar ook voor lunch, maaltijd, buffet, high tea, barbecue en partyhapjes. Of het nu gaat om 10 personen of 500 personen wij regelen het voor u aan huis en bedrijf of op locatie in Gooi en Omstreken.

Bekijk onze website en “proef” Smorre Catering Service!

Offerte aanvragen

catering slide 1

Naam

Emailadres

Aantal personen

Adres

Recensies


“Het gaf ons een hoop rust dat de catering geheel verzorgd bij ons thuis werd afgeleverd. Zowel de genodigden als wij zelf waren erg tevreden over de kwaliteit van de heerlijke sandwiches en petit fours.”

– Casper van den Bosch


“Ik wil graag even melden dat wij bij Catering en verhuur de Smorre geweldig zijn geholpen.
Wij hebben een ontbijt besteld en deze werd zeer ruim geleverd met servies en bestek. Wij hebben er fantastisch van genoten.”

– Jeroen van bijleveld


“Wij hebben een aantal keer door Smorre de catering laten verzorgen. Of het nu een ontbijt of een BBQ voor 80 personen is, het is altijd perfecte kwaliteit en tot in de puntjes verzorgd!”

– Tech Data Nederland