Uncategorized

Smorre Catering Service & Feestdagen 2018

Catering en Partyverhuur Kerst 2022

Smorre Catering Service & Feestdagen: Kerst en Nieuwjaar presentatie 2018.

Smorre Catering Service uit Bussum is er weer klaar voor, de drukke tijd tijdens de feestdagen, aldus Wim Hagen chef-kok en eigenaar.

Smorre Catering Service inhuren, uw voordelen kunnen zijn: geen stress in de keuken/kantine, geen inkoop, oftewel wij nemen alle zorg uit handen met onze catering service, die staat voor kwaliteit, vriendelijkheid, ervaring, mooie verse producten, gekoeld en/of warm transport, kortom u kunt zonder zorgen genieten met uw personeel, collega’s of familie van de feestdagen.

Uiteraard komen wij ook bij u/uw bedrijf langs om uw kerstborrel te bespreken en de locatie te bekijken, zodat wij voor u een offerte op maat kunnen maken. Zeker als bedrijf wilt u alles goed, op tijd en kwalitatief goed verzorgd hebben voor uw personeel. Daarom hebben wij Smorre Catering service een geweldig Feestdagen Kerst & Nieuwjaar Borrelarrangement voor u bedacht. Alles compleet verzorgd, zodat u met uw personeel heerlijk kunt genieten, te denken aan een compleet verzorgd drankenbuffet, compleet met diverse dranken, aangekleed met goede apparatuur, mooie tafels met strak linnen en in een gezellige kerstsfeer, compleet met personeel, wat alles voor u klaar zet en verzorgd tijdens 3 uur en nadien alles weer voor u opruimt en meeneemt, Kerstborrel genieten!

Uiteraard is dit kerst & nieuwjaar borrelarrangement uit te breiden met diverse koude luxe hapjes en een bittergarnituur of meer maagvullend zoals kipsaté in satésaus, gehaktballetjes in tomaatbasilicumsaus, huzaar salade en italiaanse pasta salade en een mand stokbrood met kruidenboter, uiteraard wordt dit alles vers voor u bereid met verse ingrediënten.

Zie onze website: https://www.catering-verhuur-hetgooi.nl/feestdagen-kerst-nieuwjaar-borrel/

Wat ook een mooie optie is als u zelf de drank verzorgd, dat u ons 2 gangen kerstbuffet kunt bestellen. Alles wordt vers voor u bereid door onze chef-kok, aangeleverd en klaar gezet, zodat u onbezorgd kunt genieten met elkaar. Dit geld natuurlijk ook voor al onze particuliere klanten.

Zie onze website: https://www.catering-verhuur-hetgooi.nl/kerstbuffet-2018/

Uiteraard kunt u als bedrijf of u als particulier ook in de maanden december en januari alles van onze website bestellen, zoals:
Borrelplateaus, partyhapjes, salades, high tea, brunch, 3 gangen diner en nog veel meer.

Zie onze website:https://www.catering-verhuur-hetgooi.nl/

Dus wilt u als bedrijf of particulier zijnde zonder zorgen genieten met de feestdagen, dan kunt u alles op uw gemak op onze site terug kijken en maak uw bestelling. Mocht u vegetarische of veganistische gasten en/of personeel hebben geef het ons door.

Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen!

Naast onze Catering service hebben wij ook een Partyverhuur service, voor al uw aankleding als u gasten heeft met de feestdagen, voor servies, glaswerk, bestek, tafels, linnen en stoelen, voor een mooi gedekte tafel kunt u bij ons terecht!

Ons werkgebied is gelegen in Gooi en Omstreken, te weten, Naarden, Bussum, Huizen, Hilversum, Weesp, Muiden, Laren, Blaricum, Baarn, Loosdrecht, waar vele van onze klanten gevestigd zijn.

Wij wensen iedereen alvast mooie feestdagen toe en een goed, gezond en smakelijk 2019!