Uncategorized

Smorre Catering bij Horecava

Smorre Catering & Partyverhuur in Bussum.

Ook dit jaar zijn wij net als vele andere horeca ondernemers naar de Horecava geweest, De Horecava is een beurs die ieder jaar terugkeert en waar je als horeca ondernemer alle nieuwtjes kan vinden op het gebied van food & drinks, meubilair, trends en nog veel meer.

Dit jaar zijn wij vooral gericht gaan kijken om onze partyverhuur te vernieuwen en uit te breiden en dat is goed gelukt.

Zo hebben we nieuwe kleuren van strak stretch statafellinnen besteld en voor onze mooie ronde vergadertafels linnen tot aan de grond met een topkleed. Mooi wit buffetlinnen wat over onze buffettafels past, ook onze nieuwe maat van 80 x 1.60 cm.

Uitbreiding in glaswerk, merk Bolero en Thumbler, om onze amuses in te serveren, uitbreiding Amefa bestek, complete lijn van gemaakt, vork, mes en lepel diner, vork, mes en lepel dessert, cocktail bestek.

Nieuw in ons assortiment om uw tuinfeest nog leuker en mooier te maken, zitzakken in grijs en zwart, prachtige parijse lantaarns en voor als het kouder wordt op de avond vuurkorven met onderblad. Laat de lente maar beginnen, wij zijn er klaar voor.

Voor de “stoere” bourgondische gasten onder ons hebben we een speenvarkengrill aangeschaft, heerlijk speenvarken draaien onder het genot van een drankje. Verder kunnen we er ook kippen in draaien. Zeker de mannen zal dit aanspreken!

Dit alles is nu allemaal binnen en we zijn dus druk aan de gang gegaan met stellingen bouwen, loods opnieuw in te delen, schoon te maken, alles uit te pakken en uit te sorteren en een plek te geven.

Al onze nieuwe producten zullen binnenkort in onze webwinkel staan, maar ook onze webwinkel wordt vernieuwd, dus u zult nog heel even moeten wachten, maar we houden u op de hoogte.