Afwas en schoonmaakkosten

Voor welke producten betaal ik afwaskosten?

De afwaskosten worden berekend over:  al het servies, bestek en glaswerk.

Indien ervoor gekozen wordt om alles veegschoon en ontdaan van etensresten in te leveren berekenen wij hier afwaskosten voor. Mocht ervoor gekozen wordt om de spullen zelf af te wassen komen de afwaskosten te vervallen, echter dient dan alles dan wel vaatwas schoon ingeleverd te worden. Wel willen wij u vragen om de artikelen te rangschikken en terug te doen in de kratten waarin deze geleverd zijn en het glaswerk op zijn kop in de krat te plaatsen.

Oftewel schoon retour geen kosten en niet schoon retour wel kosten:

Voor glaswerk en servies per krat houdt dit in € 1,50 per krat, maar voor servies, glaswerk en bestek per stuk, houdt dit in € 0,07 per item.  De factuur voor schoonmaakkosten wordt achteraf verstuurd, net als de factuur inzake manco producten.

Naast het servies, bestek en glaswerk dienen ook de gastronormbakken veegschoon en ontdaan van etensresten ingeleverd te worden. Mocht dit niet gedaan worden zullen wij hier aparte kosten voor in rekening brengen.

Hoe bereken ik mijn afwaskosten?

Per krat glaswerk of servies € 1,50 ex btw.

Servies, bestek, glaswerk per stuk € 0,07 ex btw.

Schoonmaak kosten van groot materiaal

U ontvangt alle materialen schoon en netjes, zo willen wij dat ook retour, anders ontvangt u hier schoonmaak kosten voor.

Bijvoorbeeld: Tafels dienen afgenomen te worden, stoelen zonder vlekken, confetti, glitters of vuil aan poten ( aarde ), bbq schoon, linnen dient uitgeklopt te worden en geen kaarsvet en droog retour etc.

Het is verboden om plakband, tape, punaises, nietjes te gebruiken op alle partyverhuur artikelen.

Manco’s, breuk en schade

Het kan altijd voorkomen dat er tijdens u feest een glas, bord of een deel van het bestek kwijt raakt of zelfs kapot gaat. Nadat wij alle spullen bij u hebben opgehaald of u deze heeft terug gebracht zullen wij alles controleren en natellen. Mocht er inderdaad iets niet zijn teruggekomen of kapot zijn teruggekomen dan krijgt u hier een factuur van..

Onze tellingen vanuit ons magazijn zijn bindend, mocht u niet tevreden zijn over de levering laat dit

dan zo snel mogelijk aan ons weten, maar in ieder geval binnen 2 uur na levering. Dit voorkomt

discussies en zijn wij nog in de gelegenheid om het probleem op te lossen.