Uncategorized

Smorre Catering presenteert Feestdagen 2017

Smorre Catering presenteert Feestdagen concept 2017.

Smorre Catering Service uit Bussum is er weer klaar voor, de drukke tijd tijdens de feestdagen, aldus Wim Hagen chef-kok en eigenaar.

Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak, horeca en catering, bent u bij ons Smorre Catering Service in goede handen. Uw voordelen kunnen zijn: geen stress in de keuken/kantine, geen inkoop, oftewel wij nemen alle zorg uit handen met onze catering service, die staat voor kwaliteit, vriendelijkheid, ervaring, mooie verse producten, gekoeld en/of warm transport, kortom u kunt zonder zorgen genieten met uw personeel en of collega’s van de feestdagen.

Uiteraard komen wij ook bij u/uw bedrijf langs om uw kerstborrel te bespreken en de locatie te bekijken, zodat wij voor u een offerte op maat kunnen maken. Zeker als bedrijf wilt u alles goed, op tijd en kwalitatief goed verzorgd hebben voor uw personeel. Daarom hebben wij Smorre Catering service een geweldig Feestdagen Borrelarrangement voor u bedacht. Alles compleet verzorgd, zodat u met uw personeel heerlijk kunt genieten, te denken aan een compleet verzorgd drankenbuffet, compleet met diverse dranken, aangekleed met goede apparatuur, mooie tafels met strak linnen en in een gezellige kerstsfeer, compleet met personeel, wat alles voor u klaar zet en verzorgd tijdens 3 uur en nadien alles weer voor u opruimt en meeneemt, Kerstborrel genieten!

Uiteraard is dit kerst borrelarrangement uit te breiden met diverse koude luxe hapjes en een bittergarnituur of meer maagvullend zoals kipsaté in satésaus, gehaktballetjes in tomaatbasilicumsaus, 2 salades naar keuze en stokbrood met kruidenboter, uiteraard wordt dit alles vers voor u bereid met verse ingrediënten.

Zie onze website: https://www.catering-verhuur-hetgooi.nl/feestdagen-borrel-arrangement/

Wat ook een mooie optie is als u zelf de drank verzorgd, dat u ons 2 gangen kerstbuffet kunt bestellen, vanaf 20 personen. Alles wordt vers voor u bereid door onze chef-kok, aangeleverd en klaar gezet, zodat u onbezorgd kunt genieten met elkaar.

Zie onze website: https://www.catering-verhuur-hetgooi.nl/kerstbuffet-2017/

Vind u dit allemaal teveel, maar wilt u toch lekker genieten, dan hebben wij overheerlijke borrelplateaus voor u samengesteld, heerlijk genieten van ons Vis Borrelplateau de luxe, genieten van diverse vis, vis dips en aangekleed met stokbrood, tapanade, kruidenboter en roomboter. Daarnaast hebben we ook nog en Chef’s Tapas Borrelplateau, diverse overheerlijke tapas voor u en uw personeel samengesteld. Nog niet overtuigd, dan hebben we nog een Ambachtelijk Borrelplateau de proeverij, overheerlijke hammen en wraps, een stevige bite.

Zie onze website: https://www.catering-verhuur-hetgooi.nl/feestdagen-borrel-plateaus/

Dus wilt u als bedrijf zijnde zonder zorgen genieten met de feestdagen, dan kunt u alles op uw gemak op onze site terug kijken en maak uw bestelling. Mocht u vegetarische of veganistische gasten en/of personeel hebben geef het ons door.

Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen!

Naast onze Catering service hebben wij ook een Partyverhuur service, voor al uw aankleding als u gasten heeft met de feestdagen, voor servies, glaswerk, bestek, tafels, linnen en stoelen, voor een mooi gedekte tafel kunt u bij ons terecht!

Ons werkgebied is gelegen in Gooi en Omstreken, te weten, Naarden, Bussum, Huizen, Hilversum, Weesp, Muiden, Laren, Blaricum, Baarn, Loosdrecht, waar vele van onze klanten gevestigd zijn.

Wij wensen iedereen alvast mooie feestdagen toe en een goed, gezond en smakelijk 2018!