Algemene voorwaarden

Huurvoorwaarden van Smorre Partyverhuur

Deze huurvoorwaarden zijn van toepassing op alle huur- en verhuurovereenkomsten waarbij Smorre Partyverhuur als verhuurder optreedt.
De verhuurder is niet aansprakelijk voor overmacht, die de aflevering van zijn goederen belemmert.
Na beëindiging van de huurtermijn stelt de verhuurder zich niet aansprakelijk voor achtergebleven voorwerpen van de huurder.
Alle offertes zijn geheel vrijblijvend voor beide partijen.

Alle prijzen op deze website zijn per stuk en exclusief transportkosten en 21% BTW.
De prijzen voor servies, bestek en glaswerk zijn daarnaast inclusief afwaskosten.

Dit houdt in dat alles moet zijn afgespoeld, bij afvalresten worden er kosten berekend!
( Voor glaswerk, servies en bestek, houdt dit in € 0,05 per item )
Glaswerk graag op de kop in de krat retour.

Doordeweeks worden de huurgoederen een dag van tevoren bezorgd en een dag na gebruik retour gehaald. Huurgoederen voor het weekend worden vrijdags bezorgd en maandags retour gehaald. Het weekendtarief is gelijk aan het tarief voor 1 dag huur. De week begint bij ons vanaf maandag.

Verplichtingen van de huurder

De huurder dient netjes en zorgzaam om te gaan met gehuurde goederen. Annulering van huuropdrachten dient tenminste 24 uur voor aanvang van de huurtermijn te geschieden.
Voor huurgoederen die reeds op het bezorgadres zijn afgeleverd, wordt 100% van het huurtarief in rekening voor de huurder gebracht.

Bezorgen & retourneren

Bezorgen en retourneren van de huurgoederen geschiedt op het bezorgadres en uitsluitend op de begane grond, verrijdbaar  tot aan de voordeur. Dit vind plaats via mobiel transport vanaf de openbare weg. Dat wil zeggen op karren, rolcontainers, materiaal op wielen, dit dient te geschieden op een verharde ondergrond ( geen gras of grind ).

Bezorgkosten in het Gooi zijn € 12,50.
Overige plaatsen op aanvraag, bij uw bestelling.

Voorwaarden partytenten.

Partytenten worden door Smorre Partyverhuur geplaatst en afgebroken, vrij van schuttingen, takken en andere obstakels, mocht dit het geval zijn, dan dient huurder zorg te dragen voor snoeiwerk etc. Hoge patio-heaters, confetti ballonnen, gewone verlichting ( gloeilampjes ) tegen zeilen zijn verboden te gebruiken in/onder de partytenten.

Smorre Partyverhuur kan en mag in verband met extreem weer besluiten dat de partytenten niet geplaats worden of geplaatste tenten uit voorzorg ( schade aan uw woning en of partytent ) af te breken, op basis van weercode oranje of rood, extreme sneeuwval. Dit in overleg met u de huurder.

Ontvangst van huurgoederen.

Na ontvangst van de huurgoederen op het bezorgadres is de huurder geheel aansprakelijk voor diefstal, vermissing of beschadiging.
Indien één van deze voorvallen plaatsvindt, zal buiten de huurprijzen om een vervangingsprijs worden berekend, u ontvangt hiervan een factuur achteraf.

Mocht u niet tevreden zijn over de levering laat dit dan zo snel mogelijk aan os weten, maar in ieder geval binnen 2 uur na levering. Dit voorkomt discussies en zijn wij nog in de gelegenheid om het probleem op te lossen.

Betaling van huurgoederen

Betaling van de huurgoederen dient per pin bij aflevering voldaan te worden, tenzij anders is overeengekomen. Bij betalingen op rekening ( alleen voor vaste klanten ), dient de factuur binnen 8 dagen voldaan te worden.

Tenzij er op rekening van te voren moet worden voldaan.

Handelsregister K.v.K  Hilversum nr. 32139819

© Copyright 2018 – Smorre Partyverhuur
Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend