Bezorg / ophaalinformatie

Levering en ophalen van de materialen

De materialen worden op rollend materiaal geleverd. Wij Smorre Catering en Partyverhuur vinden het belangrijk dat wij en onze klanten de materialen ook gemakkelijk kunnen verplaatsen. De karren en kratten blijven altijd achter op locatie. Wanneer wij de geleverde spullen komen ophalen verwachten wij dat deze transportklaar staan op de geleverde karren, zoals u deze van ons heeft ontvangen en schoon en droog.

Handige tip: Neem foto’s van de geleverde goederen in de karren, dan weet u ook hoe u het weer terug kunt plaatsen.

Onze tellingen vanuit ons magazijn zijn bindend, mocht u niet tevreden zijn over de levering laat dit dan zo snel mogelijk aan ons weten, maar in ieder geval binnen 2 uur na levering. Dit voorkomt discussies en zijn wij nog in de gelegenheid om het probleem op te lossen.

Doordeweeks worden de huurgoederen een dag van tevoren bezorgd en een dag na gebruik retour gehaald. Huurgoederen voor het weekend worden vrijdags bezorgd en maandags retour gehaald. Het weekendtarief is gelijk aan het tarief voor 1 dag huur. De week begint bij ons vanaf maandag. Op zondag zijn wij gesloten voor partyverhuur.

Is het mogelijk van te voren een tijd af te spreken?

Doordat onze chauffeurs zo efficient mogelijk en op route rijden is het niet mogelijk om op voorhand een tijdsafspraak te maken. De bestelde artikelen zullen tijdens onze openingstijden afgeleverd worden. Op de dag van levering kunt u eventueel contact met ons opnemen voor het verkrijgen van een bloktijd voor de ochtend of de middag. Dit kan gedaan worden vanaf 09.00 uur. Houd hiervoor uw bestelnummer en naam bij de hand.

Niemand aanwezig de dag van levering 

  • Kan onze chauffeur de spullen in de tuin zetten? (wel geheel op eigen verantwoordelijkheid)
    Belangrijk is dan ook dat u de betaling voldaan heeft voor de dag van levering o.v.v. uw bestelnummer en u dit met ons heeft overlegd..
  • Is er een buurman/-vrouw welke de deur open kan doen en de betaling, of net als hierboven doet u de betaling voor de dag van levering o.v.v. uw bestelnummer en heeft dit met ons overlegd ?
  • Kan onze chauffeur iemand een half uur van te voren bellen, zodat diegene naar de locatie toe kan komen en de betaling ook vol doet en anders zie de opties hierboven?

Worden de spullen ook naar een bepaalde etage gebracht? 

De gehuurde artikelen leveren wij altijd op de begane grond af. Het is wel mogelijk deze naar een bepaalde etage te brengen mits er een lift aanwezig is. Daarnaast moeten gehuurde spullen met kar en al in de lift kunnen en is het niet de bedoeling dat onze chauffeur eerst alle artikelen van de kar af moet halen om deze er boven weer op te plaatsen. Wij zullen geen spullen per trap omhoog of omlaag tillen.. Wanneer dit de bedoeling is verwachten wij dat er door de hurende partij zelf mensen geregeld worden om dit voor ons te doen.

Worden de spullen ook naar een tuin gebracht? 

De gehuurde artikelen leveren wij altijd bij de voordeur af, de materialen en hun kar kunnen naar een tuin gereden worden, mits er een vlak pad ( geen gras of grind zonder verharding eronder ) ligt. Er worden geen materialen afgestapeld en omhoog of omlaag getild. U dient zelf alle materialen op te bouwen, het enige wat door Smorre Catering en Partyverhuur opgebouwd en afgebroken word zijn de partytenten.

Afhalen en retourneren klein materiaal

Ophalen en retourneren van klein partyverhuur materiaal is mogelijk op afspraak, u dient wel de

bestelling via onze site te plaatsen, dan krijgt u de dag en tijdstippen door voor ophalen en retourneren, zodat wij de materialen voor u klaar kunnen zetten en dus ook weten dat u komt. Bij het vervoer van de goederen door huurder zelf of door derden, die al dan niet van hem daartoe  opdracht gekregen hebben, is het risico van het tenietgaan der goederen en/of de kwaliteitsvermindering van het gehuurde, door welke oorzaak dan ook tot stand gekomen, geheel voor rekening van huurder.

Klein materiaal is bijvoorbeeld: glaswerk, servies en bestek, hotpots etc.

Niet al onze goederen zijn geschikt om te komen ophalen, dit in verband met het beschadigen van de gehuurde goederen, zoals te denken aan: biertafels met banken, buffettafels, stoelen, biertaps etc.

Afhalen materiaal gaat alleen met goedkeuring van Smorre Catering en Partyverhuur en u over de juiste auto te beschikken. Alle materialen dient u zelf in en uit de auto te halen bij ons bedrijf.

Prijzen bezorg/ophaal:

  • Bezorg / ophaal kosten Naarden en Bussum € 20,00
  • Bezorg / ophaal kosten Rest Gooi en Omstreken € 25,00
  • ( Blaricum, Muiden, Muiderberg, Hilversum, Huizen, Laren, Ankeveen, Breukeleveen,         ‘s=Graveland, Kortenhoef, Loosdrecht, Nederhorst den Berg )
  • Bezorg / ophaal kosten Overige plaatsen op aanvraag
  • Afhalen klein materiaal ( in overleg )