Uncategorized

Smorre Partyverhuur

Statafel Garden impressie

Smorre Partyverhuur

 25 jaar ervaring met partyverhuur

Met meer dan 25 jaar ervaring met partyverhuur, doen wij met veel plezier onze klanten ontzorgen met de juiste producten in onze partyverhuur. Service, klantgerichtheid, ervaring en kennis van zaken staat bij ons op de eerste plaats.

Partyverhuur: voor ieder feest denken wij met u mee.

Wilt u een party geven, dan komt daar veel bij kijken, te denken aan catering en drank, locatie versieren, meubilair, biertaps en nog veel meer, met al deze partyverhuur zaken kunnen wij u ontzorgen van A tot Z maken wij van uw party een geweldig feest, Smorre Partyverhuur, de partyverhuurder die u compleet ontzorgt.

Binnenkort een feestje en heb je een biertap en bier nodig, bezoek onze site en boek uw biertap en bier naar keuze, meer partyverhuur nodig, check onze partyverhuur site en bestel direct. Met hulp van Smorre Partyverhuur organiseer je het perfecte feestje!

Bekijk onze impressies

Om een goed beeld te krijgen hoe je wilt dat je feestje er uit gaat zien, bekijk dan onze impressies en krijg een beeld van hoe jou feestje er uit kan gaan zien, niet alleen complete ontzorging, maar ook voor losse partyverhuur kunt u bij ons terecht, zoals tafels en stoelen, glaswerk en servies, partytent en nog veel meer, check onze partyverhuur site!

Partyverhuur en onze partyverhuur artikelen

Wij hebben een groot partyverhuur assortiment waar u keuzes uit kunt te maken, te denken aan biertaps en bier voor lekker gekoeld biertje, koelkasten in diverse soorten en maten om al uw drankjes te koelen, divers meubilair, zoals tafels en stoelen, statafels en krukken, diverse maten partytenten om uw feest een geweldige overkapping te geven voor sfeer en gezelligheid en nog veel meer. Zie bijvoorbeeld ook ons servies, bestek, glaswerk en linnen, om een mooie dinertafel mee aan te kleden.
U kunt alle partyverhuur los bij ons bestellen of het compleet laten verzorgen.

Van partytent tot theelepeltje

Wilt u alles compleet laten verzorgen door en met onze partyverhuur, dat kan, wij regelen van partytent tot theelepeltje, u kunt alles door ons laten bezorgen op locatie, u kunt ervoor kiezen om alles zelf op te bouwen, maar u kunt het ook door ons laten doen, wij zetten alles netjes voor u neer, zelfs de catering nemen wij de zorg voor, lekker eten en drinken, lekker genieten op en van je eigen feest, dat kan met Smorre  Catering en Partyverhuur!

Bedrijven en particuliere partyverhuur

Of het nu gaat om een grote of kleine party, bedrijfsmatig of particulier, wij van Smorre Partyverhuur helpen u graag met het organiseren hiervan. Het wordt een feest als Smorre Partyverhuur is geweest.

Onze voordelen

  • Alles onder een dak
  • Veel producten en grote voorraad
  • Direct klant contact, waardoor wij snel kunnen schakelen
  • Makkelijk te bestellen
  • Goede bezorgservice, alles op mobiel transport
  • Voor ieder feest wat wils