Uncategorized

Smorre Catering en Princen Bier

Bedrijfscatering

Smorre Catering en Princen Bier

Waarom heeft Smorre Catering voor Princen Bier gekozen, dat is makkelijk want Princen Bier is namelijk een heel modern biertje in een lekker traditioneel jasje!

We zijn lang op zoek geweest naar een goed biertje voor onze klanten en zo zijn wij bij Princen Brouwerij terecht gekomen, een kleine brouwerij met grote ambities. Opgericht in 2013 met een brouwcapaciteit van 3 miljoen liter goudgele biertjes per jaar. De brouwerij is gevestigd in Halfweg en mag zich tot één van de grootste brouwerijen onder de kleintjes rekenen. Bij Princen Brouwerijen is alles erop gericht om een constante kwaliteit en smaak te realiseren; fris, helder, licht en hoppig met een stevige witte schuimkraag. Princen Bier is een lekkere doordrinker.

Over de Brouwerij met hun eigen waterzuiveringsinstallatie en energie.
Bij de brouwerij hebben ze een eigen waterzuiveringsinstallatie staan. Het water wordt door deze moderne, inpandige zuiveringsinstallatie gezuiverd waaraan vervolgens mineralen worden toegevoegd. Dit water van eigen receptuur staat aan de basis van de karakteristieke frisse smaak van Princen Bier. Door ingenieuze warmteterugwinning beperken zij tevens het energieverbruik van de brouwerij. Zij hebben de gedurfde doelstelling om uiteindelijk 75% van het totale energieverbruik zelf op te wekken via zon en wind. Dat maakt Princen Bier niet alleen heel lekker, maar ook nog eens heel verantwoord.

Modern bier in een traditioneel jasje.
Princen Bier wordt op traditionele wijze gebrouwen met toepassingen van moderne state-of-the-art technieken. Het is hun filosofie om kwalitatief hoogwaardig bier te brouwen met gebruik van eerlijke grondstoffen voor een betaalbare prijs. Zij werken met de beste hopsoorten, zomergerst van de hoogste kwaliteit en hebben een eigen gistcultuur. Met deze ingrediënten van de beste grondstoffen en meest moderne technieken brouwen hun brouwmeesters het perfecte Pilsener bier voor ons als horeca en u als klant.

Zo zal u begrijpen dat wij Smorre Catering en Partyverhuur achter het Princen Bier staan en kopen het in om bij u te kunnen leveren, met een Princen Biertje is het pas echt feest!

Wij danken de Princen Brouwerij voor het goede bier en de samenwerking in deze tekst. Het is fijn dat wij u als klant kunnen uitleggen wat voor overheerlijk bier wij tappen. U kunt uiteraard dit overheerlijke Princen Bier ook bij ons bestellen, zie onze site of maak gebruik van onderstaande link

https://www.catering-verhuur-hetgooi.nl/verhuur/Bier-Princen-fust-20-liter-ID-172