Bedrijfscatering

Bedrijfscatering

Wie is en wat doet Smorre bedrijfscatering Bussum.

Bedrijfscatering Smorre in Bussum, uw partner voor catering aan bedrijf. Met onze passie van het vak en altijd intense aandacht voor onze opdrachtgevers en hun werknemers. Het bereiden van dagverse producten, puur en lekker gezond eten en drinken. Met gevarieerd assortiment, culinaire vakkennis en dagelijks bereiden van food & drinks voor uw lunch of ( overwerk ) maaltijd, of om iets te vieren of een collega in het zonnetje te zetten, oftewel proosten met overheerlijke drankjes, gecombineerd met culinaire hapjes of één van onze befaamde buffetten. Het is allemaal mogelijk bij Smorre bedrijfscatering in Bussum.

Onze diensten als Smorre bedrijfscateraar Bussum.

Ook het organiseren van uw personeel- of bedrijfsfeest, kunnen wij u bij helpen, wij Smorre Bedrijfscatering Bussum toveren uw ruimte om tot een gezellige en sfeervolle feestlocatie. Bent u op zoek naar een ervaren bedrijfscateraar in Bussum of het Gooi voor het verzorgen van uw bedrijf bbq, live cooking of walking dinner, kijk naar onze mogelijkheden. Ook als u belangrijke gasten heeft staan wij voor u klaar met een lunch diner. Smorre bedrijfscatering Bussum zal er alles aan doen om uw personeel- of bedrijfsfeest onvergetelijk te laten verlopen want onze creativiteit en maatwerk staan hoog in ons vaandel. Vraag naar alle mogelijkheden bij Smorre Bedrijfscatering in Bussum.

Word of bent u nieuwe, startende ondernemer, dan staan wij Smorre Bedrijfscatering Bussum voor u klaar, want dat is toch een moment dat niet zomaar voorbij mag gaan. Uw winkel, kantoor of instelling zal geopend moeten worden, lintje knippen, ballonnen, hapje en drankje. Wij Smorre bedrijfscatering Bussum nemen die zorg op ons, zodat u zorgeloos van dit moment kan genieten.

Waarom Smorre bedrijfscatering Bussum.

Door meer dan 25 jaar ervaring in het vak, ervaren en vriendelijk personeel, bent u bij Smorre Bedrijfscatering in Bussum op het juiste adres. Wij werken met passie, koken met onze streekproducten en werken HACCP. Bedrijfscatering Smorre is gevestigd in Bussum, ons werkgebied is Gooi en Omstreken.

Kortom geef uw bedrijfscatering aan ons uit handen:
– Culinair vakmanschap
– Creatief in ondernemen
– Maatwerk
– Flexibel inzetbaar
– Vriendelijk en verzorgd personeel
– Passie voor gezonde food & drinks

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken voor het bespreken van uw bedrijfscatering of meer informatie over de mogelijkheden, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of mailen naar info@smorre.nl, dan maken wij een op maat gemaakte offerte voor u.

Offerte aanvragen