Catering & Partyverhuur Naarden

Deze historische binnenstad, welbekend van het Oude Stadhuis, waar mooie huwelijken voltrokken worden. De Grote Kerk Naarden waar jaarlijks het Diabetesfonds haar concert geeft en waar Smorre catering en partyverhuur  sponsor voor is. Het Vesting Museum een mooie locatie om een feest of partij te vieren, zoals de gemeente Naarden ook heeft gedaan bij het afscheid van collega’s en de overgang naar nieuwe gemeente Gooise Meren, compleet verzorgde bbq door Smorre Catering en Partyverhuur.

Heeft u binnenkort iets te vieren in Naarden, dan is Smorre Catering en Partyverhuur u graag van dienst! Voor het verzorgen van een buffet of walking diner, bbq aangeleverd of compleet verzorgd, zie onze bbq food en drinks behoren tot de mogelijkheden, maar ook voor een  kleiner feest, zoals een receptie verzorgen wij overheerlijke partyhapjes en amuses, kort om van klein tot groot, aangeleverd of compleet verzorgd bent u bij ons Smorre catering en partyverhuur in Naarden aan het juiste adres.

Of het nu gaat om een privé of bedrijfsaangelegenheid, Smorre Catering & Partyverhuur Service neemt graag uw zorg uit handen. Wij bieden perfecte en vriendelijke service, de juiste kwaliteit en werken uitsluitend met verse ingrediënten en HACCP.

Ook voor alleen de aankleding van uw feest kunt u bij ons terecht, zie onze verhuurwinkel op onze site.

Voor een vrijblijvende offerte in Naarden kunt u mailen naar info@smorre.nl. Wilt u een persoonlijk gesprek bel dan naar 035-6915311 en vraag naar Wim Hagen.

Catering Naarden

Catering Naarden

Catering in Naarden, compleet verzorgde catering of het nu gaat om buffet, lunch, diner, tapas, bbq, partyhapjes, alles is mogelijk. Vers bereid, dus culinair genieten met onze catering in Naarden.

Uw catering in Naarden compleet verzorgd, ook dat is mogelijk, te denken aan overheerlijk genieten met uw gasten van een drie-gangen diner, vers bereid, mooi gepresenteerd en aangeleverd in warmhoud rechauds, kortom culinair genieten. Het organiseren van een tuinfeest – catering behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden, te denken aan gekoelde drankjes en overheerlijke partyhapjes of voor een vollere bite, één van onze barbecue arrangementen. Met of zonder kok.

Onze diensten catering Naarden.

Onze diensten catering Naarden, houd in: alles van A tot Z geregeld of het nu gaat voor alleen aanleveren van partyhapjes, compleet verzorgd buffet, diner aan huis, compleet verzorgde bbq of een gezellige high tea met familie, vrienden of collega’s, het is allemaal mogelijk bij Smorre catering Naarden.

Compleet genieten van food & drinks en live cooking catering in Naarden, geheel verzorgd naar uw wensen, dit alles wordt voor u verzorgd door ons ervaren team aan koks en bediening.

Laat uw vrienden, familie verwennen door onze Tapas catering Naarden, genieten van overheerlijke kleine spaanse tapas gerechtjes, gepresenteerd in mooie terracotta schalen en bakjes, alles wordt dagvers voor u bereid en mooi opgemaakt door onze chef-kok.

Bij onze catering service Naarden kunt u ook kiezen voor partyhapjes, amuses en borrel plateaus. Onze hapjes worden feestelijk opgemaakt. Wij Smorre Catering Naarden werken met verse ingrediënten en alles wordt via gekoeld transport aangeleverd bij u in Naarden.

Heeft u gasten met speciale wensen, laat het ons weten, wij kunnen onze gerechten hier op aanpassen.

Waarom Smorre Catering Naarden.

Waarom Smorre Catering Naarden: wij werken met dagverse producten, lekker gezond eten en drinken. Onze thema buffetten warm/koud, mooi opgemaakt en gepresenteerd, aangeleverd in warmhoud rechauds, inclusief servies en bestek.

Wilt u een Barbecue organiseren, dan hebben wij Smorre catering Naarden een mooi compleet verzorgd Food & Drinks BBQ voor u, te bestellen vanaf 25 personen, gedurende 3 uur, eten en drinken, inclusief bediening, kok, op- en afbouw. Wilt u zelf achter de bbq staan, dan hebben wij een aantal mooie bbq arrangementen voor u, wordt bij u thuis afgeleverd inclusief bbq.

Bent u op zoek naar een cateraar voor catering in Naarden, dan bent u bij Smorre Catering Naarden op het juiste adres.

Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak horeca en catering, zijn wij Smorre Catering Naarden uw geschikte partner en nemen alle zorg voor u uit handen bij het organiseren van bijvoorbeeld uw feest, tuinfeest, bruiloft, bbq, jubileum.
Voordelen zijn: geen inkoop van eten en drinken, geen stress in de keuken, geen afwas, geen rommel in de keuken en zelf heeft u alle tijd en aandacht om te genieten met uw gasten.

Offerte voor catering Naarden.

Wilt u vrijblijvend een afspraak voor uw catering in Naarden, of meer informatie over de mogelijkheden, dan kunt u telefonisch contact opnemen met ons, of mailen naar info@smorre.nl, dan maken wij voor u een op maat gemaakte offerte.

Offerte aanvragen