Catering en Partyverhuur Kerst 2022

Op zoek naar catering en partyverhuur voor kerst 2022? Dan bent u bij Smorre Catering en Partyverhuur te Bussum aan het juiste adres! Smorre staat voor kwaliteit, service en vriendelijkheid. Wij staan bekend om de verzorging van kwalitatief hoogwaardige catering bij verschillende feesten en partijen. Ook met kerst staan wij voor u klaar met onze speciale service genaamd Smorre Catering Kerst, wij werken met streekproducten uit het Gooi.

Smorre Catering  heeft een overheerlijk diner en buffetten, borrelplateaus en salades voor de feestdagen, uiteraard hebben wij ook onze Partyverhuur service voor u, denk aan servies en glaswerk of mooi meubilair voor de feestdagen. Al ruim 25 jaar staan wij voor u klaar om alle zorgen omtrent de catering met kerst uit handen te nemen. Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in catering met kerst, ook buiten de feestdagen om is het mogelijk om ons in te schakelen op het gebied van catering.

Catering en Partyverhuur Kerst 2022: de mogelijkheden

Kerst diner

Ten eerste kunt u bij Smorre Catering Kerst kiezen voor een mooi en overheerlijk kerst diner. Dit kerst diner bestaat uit een geweldig voorgerecht, een hoofdgerecht met vlees, vis en een geweldig dessert, laat u verrassen. Het kerst diner wordt geleverd inclusief borden, bestek en servetten.

Bekijk ons  diner (klik hier)

Kerst buffetten

Voor de kerst heeft Smorre Catering Kerst ook fantastische kerst buffetten, ruime keuzes, zodat er voor ieder wat wils is, Deze kerstbuffetten worden geleverd inclusief borden , bestek en servetten.

Bekijk onze buffetten

Salades

Smorre Catering Kerst heeft ook overheerlijke kerst salades voor u, rijkelijk opgemaakt en wij werken uitsluitend met verse ingrediënten. Keus te over en voor ieder wat wils.

Bekijk onze salades

Borrelplateaus

Daarnaast biedt Smorre Catering Kerst ook een mooie borrelplateaus. Zie onze keuzes:
Kerst borrelplateau Vis borrelplateau e Luxe
Kerst borrelplateau Chefs Tapas borrelplateau
Kerst borrelplateau Ambachtelijk borrelplateau de proeverij

Bekijk onze Borrel Plateaus

Kerst Partyverhuur in het Gooi: de mogelijkheden

Heeft u voor kerst gebrek aan servies, bestek, glaswerk en of tafels en stoelen en linnen, dan kunt u dit uiteraard bij ons bestellen via onze Partyverhuur, dan word alles voor de kerstdagen geleverd en na de kerstdagen weer opgehaald.

Uiteraard kunt u ook met de feestdagen, kerst en oud & nieuwjaar Partyverhuur bij ons bestellen, u kunt uw bestelling online bestellen, daarna krijgt u van ons en bevestiging van levering met datum en tijd van leveren, evenals datum en tijd van ophalen materiaal.

Kerst partyverhuur Servies

Alle benodigdheden voor om uw tafel in te dekken qua servies hebben wij voor u, te denken aan borden of soepkommen, gebaksbordjes en nog veel meer.

Bekijk en bestel ons servies (klik hier)

Kerst Partyverhuur glaswerk

Waarschijnlijk heeft u ook glaswerk nodig tijdens uw kerst borrel en of diner, wij hebben van theeglas tot champagneglas voor u en nog veel meer.

Bekijk en bestel ons glas (klik hier)

Kerst Partyverhuur bestek

Bij een mooie kersttafel hoort natuurlijk ook een mooi bestek en prachtige opscheplepels, zie voor al ons bestek:

Bekijk en bestel ons bestek (klik hier)

Kerst Partyverhuur meubilair

Heeft u tijdens de kerst stoelen en tafels nodig, ook daarin hebben we een uitgebreid assortiment voor u, bekijk ons assortiment.

Bekijk en bestel ons meubilair (klik hier)

Kerst Partyverhuur Linnen

Voor een mooi gedekte tafel heeft u ook mooi linnen nodig, hierin hebben wij diverse maten en kleuren.

Bekijk en bestel ons linnen (klik hier)

Uiteraard hebben wij nog veel meer voor u om te huren denk aan biertaps, koelkasten, werktafels en nog veel meer, bekijk en bestel  Partyverhuur.

Smorre Catering en Partyverhuur wenst u fijne feestdagen en een gezond en smakelijk 2023!

Catering en Partyverhuur Kerst 2022

Kerst 2022 aanvragen

Fout: Contact formulier niet gevonden.