Catering en Partyverhuur Zeist

Smorre Catering bestaat al meer dan 25 jaar en bied al jaren catering en partyverhuur  service in Zeist en omstreken. Met meer dan 25 jaar ervaring bent u bij Smorre Catering en Partyverhuur  Zeist aan het juiste adres voor uw catering van: (buiten)feest, bruiloft, receptie, opening, jubileum, vergadering etc.
Of het nu gaat om een privé- of bedrijfsaangelegenheid; Smorre Catering en Partyverhuur neemt graag uw zorg uit handen.
Wij bieden service, kwaliteit en werken uitsluitend met verse ingrediënten.

Smorre Catering & Partyverhuur Service is uw cateraar in Zeist voor: receptie, bruiloft, tuinfeest, partydiner, buffet, bbq, maaltijd, tapas, partyhapjes, salades, high tea, partyverhuur.

Voor een offerte voor uw catering in Zeist kunt u mailen naar info@smorre.nl. Wilt u een persoonlijk gesprek bel dan naar 035-6915311 en vraag naar Wim Hagen.

Al weer meer dan 25 jaar gevestigd in Bussum en dus al meer dan 25 jaar actief in de horeca. Wij hebben ons in de loop der tijd gespecialiseerd in catering en partyverhuur. Bent u op zoek naar een goede cateraar? Dan staan wij voor u klaar.

Wij zijn al in te huren voor gezelschappen vanaf 10 personen. Voor een BBQ catering Halal, High Tea of een BBQ compleet: alles behoort tot de mogelijkheden.

Bekijk al onze diensten.

Onze diensten zijn heel erg uitgebreid. Ook voor compleet opgemaakte buffetten of keuzes in diner of BBQ behoren tot onze mogelijkheden. Uw feest, zoals een tuinfeest, bruiloft of personeelsfeest, compleet verzorgd.

Wij werken uiteraard met verse producten en wij werken volgens HACCP normen.

Zowel bedrijven als particulieren maken gebruik van onze catering- en partyverhuur. Reserveer ruimschoots op tijd of kom bij ons langs om uw wensen te bespreken en een (meer dan) goede indruk te krijgen van onze mogelijkheden.

U kunt direct bestellen maar wilt u liever eerst een persoonlijk gesprek bel dan naar 035 691 53 11 en vraag naar Wim Hagen of stuur een mail naar info@smorre.nl.

Partyverhuur

Bent u op zoek om uw evenement sfeervol te maken? Smorre Partyverhuur weet als geen ander dat het omtoveren van een ruimte met sfeervolle producten en het stylen van uw evenement de juiste sfeer geeft. Zie voor ons complete aanbod onze online verhuur catalogus. Van glaswerk, partytenten, biertafelsbiertap en BBQ. U vindt bij ons alles wat u nodig heeft voor uw feest.

Ook voor de diverse formaten partytenten zijn wij u graag van dienst. Die bouwen wij ook voor u op!

Huren bij de Smorre

Geeft u binnenkort een feestje bedenk dan dat wij al meer dan 25 jaar ervaring in partyverhuur hebben

Alles onder een dak.

In 2010 zijn wij verhuisd naar de Botweg 18 in Bussum om onze partyverhuur uit te breiden. Alles onder één dak, wel zo handig toch? Maak een afspraak voor het bespreken van uw feest. Wij maken dan direct een offerte op maat voor u.

Klik hier voor een overzicht van onze mogelijkheden. U kiest hier wat uw wensen zijn en maakt uw keuze voor een brunch buffet, lunch buffet, meerkeuze buffet etc.

Bestel alles via onze verhuurwinkel!
Waarom Smorre Verhuur?

– Alles onder één dak
– Klantvriendelijk en professioneel
– Degelijke verhuur materialen
– Mobiel pin apparaat bij bezorgservice
– Schoon materiaal
– Goede service
– Trendy meubilair

Trendy uitstraling

Geef uw locatie een mooie trendy uitstraling met onze benodigdheden! Smorre partyverhuur voor de inrichting van uw locatie en voor de verhuur van keuken apparatuurstoelen, tafels, serviesgoed en bestek.

Al uw benodigdheden worden door onze bezorgservice geleverd. Reserveer direct bij Smorre Verhuur.

Het is pas feest als Smorre partyverhuur is geweest!
Offerte aanvragen

Catering en Partyverhuur Zeist

Smorre Catering en Partyverhuur
Al 25 jaar zijn wij “Smorre Catering Service”. Het aanspreekpunt voor al uw feesten en partijen aan huis en of bedrijf.