Catering en Partyverhuur Weesp

Bent u in Weesp op zoek naar een geschikte catering of heeft u materialen nodig voor uw feest? Dan is Smorre Catering en Partyverhuur Weesp het juiste adres voor u.

Weesp staat bekend om zijn gezellige binnenstad, kleine straatjes, leuke winkels, mooie panden en gezellige horeca. Vele klanten uit Weesp hebben de afgelopen jaren gebruik gemaakt van onze diensten: tuinfeest, bruiloft, receptie, opening, jubileum, vergadering etc. Ook voor een jaarlijks terugkerend evenement, zoals het Sluis en Bruggen feest in Weesp, kunt u ons benaderen, voor het draaien van een locatie of het aanleveren van verhuur materiaal.

Of het nu gaat om een privéfeest of een bedrijfsaangelegenheid; Smorre Catering en Partyverhuur neemt graag al uw zorgen uit handen. Wij bieden kwaliteit, service, en werken uitsluitend met verse ingrediënten.

Smorre Catering & Partyverhuur Service is uw cateraar in Weesp voor: high tea, party, bruiloft, tuinfeest, receptiediner, buffet, bbq, maaltijd, tapas, partyhapjes, salades, partyverhuur et cetera.

Catering en Partyverhuur met kwaliteit

Onze service voor partyverhuur staat, naast onze vriendelijkheid, voor kwaliteit maar ook volgens HACCP normen. Wij bieden u een ruime keus: van partyhapjes, diner, buffet tot mooi opgemaakte plateaus. Laat u verrassen en geniet van de Smorre Catering service.

Onze relaties genieten al jaren lang van onze service die door een gepassioneerd team met een flinke dosis ervaring gegeven wordt. Bij ons staat de klant altijd centraal.

U bent u bij Smorre Catering en Partyverhuur dus aan het juiste adres!

Al meer dan 25 jaar!

Smorre Catering- en Partyverhuur is gevestigd in Bussum en al meer dan 25 jaar actief in catering. Bent u op zoek naar een cateraar? Zoek dan niet verder want wij zijn u graag van dienst.

Wij zijn een catering- en partyverhuur bedrijf voor gezelschappen vanaf 10 personen en meer. Van een BBQ catering Halal, High Tea tot aan een BBQ compleet behoren tot onze mogelijkheden. Bekijk hier onze lijst met al onze diensten.

Alleen partyhapjes of compleet opgemaakte buffetten: van klein tot groot bij ons is echt alles mogelijk. Ook diverse keuzes in een drie gangen diner of een heerlijke BBQ behoren uiteraard tot de mogelijkheden. Uw tuinfeest, BBQ, bruiloft of personeelsfeest, bespreek alle mogelijkheden met één van onze medewerkers.

Wij werken uitsluitend met verse producten, ambachtelijk vlees, maar ook met vegetarische producten en overheerlijke wijnen.

Over de Smorre

Wij zijn gevestigd op de Botweg nummer 18 in Bussum. Voor het huren van een partytent, statafels, serviesgoed, bestek, meubilair, biertafels en biertaps.

Vele vaste klanten reserveren bij ons. Zowel particulieren als bedrijven maken gebruik van onze catering- en partyverhuur. Reserveer daarom ruimschoots op tijd om teleurstelling te voorkomen.

Een offerte op maat? Mail naar info@smorre.nl. Liever persoonlijk contact? Bel dan naar 035 691 53 11 en vraag naar Wim Hagen.

Catering en Partyverhuur Weesp

Bent u op zoek om feest compleet en sfeervol te maken? Smorre Partyverhuur stylt uw locatie in de juiste ambiance. U kunt ons alles online bestellen in onze verhuur catalogus.

Wij helpen u graag om uw feest te doen slagen met onze hoogwaardige producten en ook om alles naar uw wensen in te richten.

Bij Smorre partyverhuur huur je alles vanaf één adres: van partytent, glaswerk, biertafels, biertap tot aan een bbq. In het ruime assortiment vind u echt alles wat u nodig heeft. Ook voor het plaatsen van partytenten zijn wij u graag van dienst. Wij leveren echt alles!

Alles onder één dak, laat het feest maar beginnen.

Een offerte op maat

Maak een afspraak voor een offerte op maat of voor het bekijken van onze verhuur materialen.

Klik hier voor een overzicht van al onze diensten. U kiest hier wat uw wensen zijn en maakt uw keuze voor een diner, BBQ, of brunch buffet etc.

Ook voor kleinschalige verhuur besteld u nu alles via onze verhuurwinkel!

Waarom Smorre Verhuur?

– Klantvriendelijk en professioneel
– Degelijke verhuur materialen
– Alles onder één dak
– Mobiel pin apparaat bij bezorgservice
– Goede service
– Trendy meubilair

Trendy

Maak van uw locatie (of) tuin met onze diensten en materialen een trendy feest! Verhuur van stoelen, tafels, bestek, serviesgoed, en keuken apparatuur.

Alles wat u nodig hebt voor uw feest wordt door onze bezorgservice geleverd. Reserveer snel en eenvoudig bij Smorre Verhuur Weesp.

Het is pas feest als Smorre partyverhuur Weesp is geweest!
Offerte aanvragen

    Catering en Partyverhuur Weesp

    Smorre Catering en Partyverhuur
    Al 25 jaar zijn wij “Smorre Catering Service”. Het aanspreekpunt voor al uw feesten en partijen aan huis en of bedrijf.