Catering en Partyverhuur Soest

Smorre Catering en Partyverhuur Service is uw cateraar in Soest voor: receptie, maaltijd, buffet, bruiloft, tuinfeest, party, diner, bbq, tapas, partyhapjes, salades, high tea, partyverhuur.

Wij staan voor kwaliteit en vriendelijkheid en wij werken volgens HACCP normen. Wij bieden u alles wat met catering te maken heeft: van partyhapjes tot diner en van buffet tot mooi opgemaakte schalen. Laat u ook eens verrassen door Smorre Catering service in Soest.

Vele van onze relaties maken al jarenlang gebruik van onze cateringservice. Wij hebben een flinke dosis ervaring en bij ons staat de klant altijd centraal.

U bent u bij Smorre Catering en Partyverhuur aan het juiste adres als u een goede cateraar wenst in te huren. Voor uw bruiloft maar ook voor andere gelegenheden zoals uw tuinfeest, jubileum, bedrijfsfeest of gewoon voor lekker eten en drinken. Alles is bij ons vers bereid!

Meer dan 25 jaar actief in catering!

Smorre Catering- en Partyverhuur is gevestigd in Bussum en al weer meer dan 25 jaar actief in catering, de tijd vliegt! Het spreekt het voor zich dat wij u graag van dienst zijn als u op zoek bent naar een cateraar.

Wij zijn een cateringbedrijf voor gezelschappen vanaf 10 personen en meer. Uiteraard geldt dit ook voor partyverhuur. Van een High Tea tot aan een BBQ compleet of BBQ catering Halal, behoren tot de mogelijkheden. Bekijk hier onze lijst met al onze diensten.

Kiest u voor partyhapjes of compleet opgemaakte (lunch of diner) buffetten: bij ons is echt alles mogelijk. Ook diverse keuzes in een drie gangen diner of een heerlijke BBQ behoren tot de mogelijkheden. Uw tuinfeest, BBQ, bruiloft of personeelsfeest, bespreek alle mogelijkheden en leun daarna achterover! Wij verzorgen alles wat u wenst.

Het spreekt voor zich dat wij met verse producten werken en ambachtelijk vlees gebruiken. Zoals het ook voor zich spreekt dat wij ook met vegetarische producten en overheerlijke wijnen werken.

Over de Smorre

Wij zij 12 jaar geleden verhuisd naar de Botweg 18 in Bussum om daar de gewenste uitbreiding van onze partyverhuur te realiseren. Voor het huren van serviesgoed, bestek, een partytent, statafels, meubilair, biertafels en biertaps bent u bij ons altijd aan het goede adres.

Veel vaste klanten reserveren bij ons. Zowel particulieren als bedrijven maken gebruik van deze mogelijkheid van onze catering- en partyverhuur. Reserveer daarom ruimschoots op tijd! Of kom eens lang op de Botweg om een indruk te krijgen van al onze mogelijkheden.

Voor een offerte op maat kunt u mailen naar info@smorre.nl. Bellen kan naar 035 691 53 11 en vraag naar Wim Hagen.

Catering en Partyverhuur Soest

Bent u op zoek om met uw feest of evenement goed voor de dag te komen? Smorre Partyverhuur weet als geen ander dat het stylen van uw locatie u goed voor de dag laat komen. U kunt ons gehele aanbod aan artikelen online bestellen in onze verhuur catalogus.

Bij Smorre partyverhuur Soest huurt u alles: van de partytent, glaswerk, biertafels, biertap tot bbq. In ons assortiment vind u alles wat u nodig heeft voor uw feest. Ook voor het plaatsen van partytenten zijn wij u graag van dienst.

Alles onder één dak, laat het feest in Soest maar beginnen.

Afspreken voor een offerte

Maak een afspraak voor het bespreken een offerte op maat of voor het bekijken van onze verhuur materialen.

Klik hier voor een overzicht van al onze diensten. U kiest hier wat uw wensen zijn en maakt uw keuze voor een BBQ, brunch buffet, of diner etc.

Ook voor kleinschalige verhuur besteld u nu alles makkelijk via onze verhuurwinkel!

Waarom Smorre Verhuur?

– Alles onder één dak
– Goede service
– Klantvriendelijk en professioneel
– Mobiel pin apparaat bij bezorgservice
– Schone en degelijke verhuur materialen
– Trendy meubilair

Trendy

Maak met ons verhuur materiaal een trendy feestje! Smorre partyverhuur voor de complete inrichting van uw locatie of tuin. Verhuur van stoelenbestek, serviesgoed, keuken apparatuur, en tafels.

Al uw benodigdheden worden door onze bezorgservice geleverd. Reserveer eenvoudig bij Smorre Verhuur.

Het is pas feest als Smorre partyverhuur is geweest!
Offerte aanvragen

    Catering en Partyverhuur Soest

    Smorre Catering en Partyverhuur
    Al 25 jaar zijn wij “Smorre Catering Service”. Het aanspreekpunt voor al uw feesten en partijen aan huis en of bedrijf.