Catering en Partyverhuur Naarden

Naarden; deze historische binnenstad welbekend van het Oude Stadhuis waar veel huwelijken voltrokken worden. Ook bekend van De Grote Kerk Naarden waar jaarlijks het Diabetesfonds haar concert geeft en waar Smorre catering en partyverhuur  sponsor van is. Denk hierbij ook aan het Vesting Museum: een mooie locatie om een feest of partij te vieren zoals de gemeente Naarden ook heeft gedaan bij het afscheid van collega’s en de overgang naar de nieuwe gemeente Gooise Meren met een compleet verzorgde bbq door Smorre Catering en Partyverhuur.

Binnenkort ook bij u thuis?

Heeft u binnenkort iets te vieren in Naarden dan is Smorre Catering en Partyverhuur u graag van dienst! Voor het verzorgen van een buffet of walking diner, een bbq aangeleverd of compleet verzorgd, zie onze bbq food en drinks behoren tot de mogelijkheden Maar ook voor een  kleiner feest, zoals een receptie verzorgen wij overheerlijke partyhapjes en amuses. Kortom van klein tot groot, aangeleverd of compleet verzorgd bent u bij Smorre catering en partyverhuur in Naarden aan het juiste adres.

Of het nu gaat om een privé of bedrijfsaangelegenheid, Smorre Catering & Partyverhuur Service neemt graag uw zorg uit handen. Wij bieden een perfecte en vriendelijke service, de juiste kwaliteit en werken uitsluitend met verse ingrediënten en HACCP.

Aankleding

Ook voor alleen de aankleding van uw feest kunt u bij ons terecht zie daarvoor onze verhuur winkel op onze site.

Voor een offerte in Naarden kunt u mailen naar info@smorre.nl. Wilt u een persoonlijk gesprek bel dan naar 035 691 53 11 en vraag naar Wim Hagen.

Partyverhuur Naarden

Bent u op zoek in Naarden naar huur materialen om uw feest of evenement compleet te maken? Smorre Partyverhuur Naarden weet als geen ander dat sfeervolle producten, het omtoveren van een ruimte en het stylen van locaties de juiste ambiance geeft. U kunt ons aanbod online bestellen in onze verhuur catalogus.

Wij helpen u dan ook graag om uw feest te doen slagen met onze hoogwaardige producten, om alles naar wens in te richten.

Huren doe je bij Smorre partyverhuur Naarden, van glaswerk, biertafels, biertap, bbq tot partytent. In ons assortiment vind u alles wat u nodig heeft voor uw feest, event of andere gelegenheid. Ook voor op- of afbouw van partytenten, zijn wij u van dienst. Dit alles kunnen wij probleemloos leveren.

Huren bij Smorre Partyverhuur Naarden

Geeft u binnenkort een feestje, misschien gaat u trouwen of is er een personeelsfeestje, dan bent u bij Smorre partyverhuur Naarden op het juiste adres want wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in Naarden en omgeving.

Smorre Partyverhuur heeft de juiste inrichting voor elk feest

Maak een afspraak voor het bespreken van het compleet verzorgen van uw feest of het bekijken van onze verhuur materialen. Wij maken dan een op maat gemaakte offerte voor u.

Voor kleinschalige verhuur besteld u nu alles makkelijk via onze verhuurwinkel!

Waarom Smorre Verhuur Naarden?

– Alles onder één dak
– Klantvriendelijk en professioneel
– Degelijke verhuur materialen
– Goede service
– Mobiel pin apparaat bij bezorgservice
– Schoon materiaal
– Trendy meubilair

Trendy

Maak van uw eigen tuin of locatie een tijdelijk restaurant met ons verhuur materiaal waardoor een event of locatie een mooie trendy uitstraling krijgt!

Smorre partyverhuur Naarden voor inrichting van al uw feesten, verhuur van stoelen, tafels, keuken apparatuur, bestek en of serviesgoed.

Al uw partyverhuur benodigdheden worden door onze eigen bezorgservice geleverd. Reserveer uw partyverhuur bij Smorre Verhuur Naarden.

Het is pas feest als Smorre partyverhuur Naarden is geweest!
Offerte aanvragen

    Catering & Partyverhuur Naarden

    Smorre Catering en Partyverhuur
    Al 25 jaar zijn wij “Smorre Catering Service”. Het aanspreekpunt voor al uw feesten en partijen aan huis en of bedrijf.