Catering en Partyverhuur Muiden

Smorre Catering en Partyverhuur Muiden bestaat in zijn hoedanigheid al meer dan 25 jaar en bied al die tijd catering en partyverhuur  service in het Gooi en omstreken. U ben bij Smorre Catering en Partyverhuur aan het juiste adres voor alle denkbare catering. Denk hierbij aan een receptie, (buiten)feest, bruiloft, opening, jubileum, vergadering enz.

Of het nu gaat om een bedrijfsaangelegenheid of om een privé feest, wij nemen u alle zorg uit handen. Wij bieden kwaliteit en werken alleen maar met verse ingrediënten.

Smorre Catering & Partyverhuur staat voor u klaar voor: receptie, bruiloft, tuinfeest, party, diner, buffet, bbq, maaltijd, tapas, partyhapjes, salades, high tea, partyverhuur.

Catering- en Partyverhuur

Wij zij al meer dan 25 jaar gevestigd in Bussum en ook al meer dan 25 jaar actief in de horeca. Wij hebben ons in de loop der tijd gespecialiseerd in catering en partyverhuur. Centraal gelegen in het Gooi dus ook in Muiden zijn wij bekend! Bent u op zoek naar een goede cateraar, dan staan wij voor u klaar.

Wij zijn al in te huren voor gezelschappen vanaf 10 personen. Voor een BBQ catering Halal, High Tea of een BBQ compleet: alles behoort tot de mogelijkheden.

Bekijk hier al onze diensten.

Ook voor compleet opgemaakte buffetten of keuzes in diner of BBQ behoren tot onze mogelijkheden. Uw feest compleet verzorgd, zoals een tuinfeest, bruiloft of personeelsfeest.

Wij werken alleen met verse producten zodat u weet wat u voorgeschoteld krijgt: naast ambachtelijk vlees zijn er ook heerlijke wijnen door u te kiezen. Uiteraard werken wij volgens HACCP normen.

Zowel bedrijven als particulieren maken gebruik van onze catering- en partyverhuur. Wij hebben dan ook veel vaste klanten. Reserveer ruimschoots op tijd of kom bij ons langs om uw wensen te bespreken en een (meer dan) goede indruk te krijgen van onze mogelijkheden.

U kunt direct bestellen maar wilt u liever eerst een persoonlijk gesprek bel dan naar 035 691 53 11 en vraag naar Wim Hagen of stuur een mail naar info@smorre.nl.

Partyverhuur

Bent u op zoek om uw evenement of feest sfeervol te maken? Smorre Partyverhuur weet als geen ander dat het omtoveren van een ruimte met sfeervolle producten en het stylen van uw evenement de juiste sfeer geeft. Zie voor ons complete aanbod onze online verhuur catalogus.

Wij helpen u graag om uw feest te doen slagen met onze hoogwaardige producten.

Huren doet u bij Smorre partyverhuur; van partytenten, glaswerkbiertafelsbiertap en BBQ. In ons assortiment vind u alles wat u nodig heeft voor uw feest. Ook voor uw partytenten zijn wij u graag van dienst. Dit alles kunnen wij natuurlijk niet alleen leveren maar ook het op- of aanbouwen doen wij voor u.

Huren bij Smorre Partyverhuur

Geeft u binnenkort een feestje bedenk dan dat wij al meer dan 25 jaar ervaring in partyverhuur hebben

Alles onder een dak, laat het feest maar beginnen.

In 2010 zijn wij verhuisd naar de Botweg 18 in Bussum om daar onze partyverhuur uit te breiden. Maak een afspraak voor het bespreken van uw feest of kom eerst onze verhuur materialen bekijken. Wij maken dan direct een offerte op maat voor u.

Klik hier voor een overzicht van al onze diensten. U kiest hier wat uw wensen zijn en maakt uw keuze voor een brunch buffet, lunch buffet, meerkeuze buffet etc.

Bestel nu alles makkelijk via onze verhuurwinkel!
Waarom Smorre Verhuur?

– Klantvriendelijk en professioneel
– Alles onder één dak
– Degelijke verhuur materialen
– Mobiel pin apparaat bij bezorgservice
– Schoon materiaal
– Goede service
– Trendy meubilair

Trendy

Maak van uw locatie een tijdelijk restaurant waardoor uw locatie een mooie trendy uitstraling krijgt! Smorre partyverhuur voor de inrichting van uw feesten en voor de verhuur van keuken apparatuurstoelen, tafels, serviesgoed en bestek.

Al uw benodigdheden worden door onze bezorgservice geleverd. Reserveer direct bij Smorre Verhuur.

Het is pas feest als Smorre partyverhuur is geweest!
Offerte aanvragen

Catering & Partyverhuur Muiden

Smorre Catering en Partyverhuur
Al 25 jaar zijn wij “Smorre Catering Service”. Het aanspreekpunt voor al uw feesten en partijen aan huis en of bedrijf.