Catering en Partyverhuur Loosdrecht

In Loosdrecht houden we wel van een feestje; voor een zakelijke netwerkborrel, voor een opening van een bedrijfspand of een jubileum. Smorre Catering en Partyverhuur is u graag van dienst in Loosdrecht!

Met onze professionele aanpak en ons ervaren personeel wordt alles tot in de puntjes verzorgd. Lekker eten, drinken etc.

Al vele relaties van Smorre Catering maken gebruik van onze service voor een bruiloft, tuinfeest, vergadering of afscheid. U bent bij Smorre Catering aan het juiste adres.

Loosdrecht is natuurlijk bekend vanwege de vele recreatieparken, pleziervaart en watersport waar de nodige feestjes worden gevierd. Ook het mooie kasteel Sypesteyn waar vele huwelijken zijn voltrokken waarna het bruiloftsfeest met champagne en overheerlijke amuses plaats vind.

Bent u in Loosdrecht op zoek naar alleen partyverhuur, dan kunnen wij u ook van dienst zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan het huren van een biertap, serviesgoed, meubilair, bbq en partytenten. Oftewel alles onder één dak, één aanspreekpunt, vriendelijke mensen, gemotiveerd en flexibel inzetbaar.

Catering en Partyverhuur Loosdrecht en omstreken

Smorre Catering & Partyverhuur is nu al meer dan 25 jaar gevestigd in Bussum. Bent u op zoek naar een cateraar die voor u alles tot in de puntjes verzorgd? Wij zijn al meer dan 25 jaar actief in catering en horeca en zijn u graag van dienst.

Vanaf 10 personen en meer

Een catering- en partyverhuur bedrijf voor 10 personen en veel meer! Van een BBQ catering, Halal High Tea of een BBQ compleet. Bij Catering & Partyverhuur de Smorre bent u altijd aan het goede adres. Bekijk hier onze diensten en mogelijkheden.

Denk bijvoorbeeld aan een BBQ of aan een drie gangen diner, alles is bij ons mogelijk. Wij hanteren de HACCP normen en wij werken uitsluitend met de bekende merken frisdranken, met ambachtelijk vlees (maar ook vegetarisch) en natuurlijk met lekkere wijnen. Wij werken alleen met verse producten! Bespreek de mogelijkheden met ons.

Voor het huren van biertaps, biertafels, een partytent, serviesgoed, statafels, bestek en al het meubilair bent u ook bij ons aan het juiste adres.

Zowel particulieren als bedrijven maken regelmatig gebruik van onze catering- en partyverhuur. U bent natuurlijk bij ons welkom om een goede indruk te krijgen van onze mogelijkheden.

U kunt ons ook mailen: info@smorre.nl of bellen: 035 691 53 11.

Partyverhuur Loosdrecht

Bent u op zoek naar partyverhuur? Smorre Partyverhuur weet als geen ander dat het stylen van de ruimte de juiste ambiance geeft. Bekijk ons complete aanbod en bestel direct vanuit onze verhuur catalogus.

Met al onze diensten en producten zijn wij u graag van dienst om alles naar uw wensen in te richten en uw feest te doen slagen. Huur alles bij Smorre partyverhuur: van glaswerk, partytent tot aan de biertafels, biertap, en de diverse soorten bbq. In ons assortiment treft u alles voor uw feest. Ook voor het op- of afbouwen van alle soorten en maten partytenten.

Alles onder één dak: laat het feest maar beginnen in Loosdrecht.

Huren bij Smorre Partyverhuur Loosdrecht

Geeft u een feestje? Dan bent u bij ons aan het juiste adres omdat wij al meer dan 25 jaar ervaring hebben in complete partyverhuur.

Smorre Partyverhuur Loosdrecht voor een offerte op maat

Maak een afspraak voor het bekijken van alle mogelijkheden. Wij zorgen voor een offerte op maat voor u!

Bestel nu alles makkelijk via onze verhuurwinkel!

Waarom Smorre Verhuur Loosdrecht?

– Goede service
– Alles onder één dak
– Klantvriendelijk en professioneel
– Degelijke verhuur materialen
– Trendy meubilair
– Schoon materiaal
– Mobiel pin apparaat bij bezorgservice

Uniek

Wij maken van uw locatie een unieke inrichting en zorgen daarmee voor een leuke verrassing voor uw gasten. Smorre partyverhuur zorgt voor een unieke en geheel in uw eigen stijl voor de inrichting van uw feesten. Verhuur van bestek en serviesgoed, stoelen, keuken apparatuur en tafels.

Alles wat er nodig is voor uw feest wordt door ons geheel volgens afspraak geleverd. Reserveer daarom direct bij Smorre Verhuur Loosdrecht.

Het is pas feest als Smorre partyverhuur Loosdrecht is geweest!

Offerte aanvragen

    Catering & Partyverhuur Loosdrecht

    Smorre Catering en Partyverhuur Loosdrecht
    Al meer dan 25 jaar zijn wij “Smorre Catering Service”, voor al uw feesten en partijen aan huis en of bedrijf.
    Ook voor Catering en Partyverhuur!