Catering en Partyverhuur Laren

Ervaar Smorre Catering en Partyverhuur Laren voor uw bedrijfsfeest, tuinfeest, verjaardag of ander leuk feest. Wij zijn al 25 jaar uw aanspreekpunt voor feesten en partijen. Wij werken uitsluitend met verse producten die dagelijks worden bereid. Uw catering in Laren, snel, makkelijk en goed geregeld. Bent u op zoek naar een cateraar wij zijn u graag van dienst en staan u graag te woord en denken met u mee.

Veel mensen maakten al gebruik van onze service voor borrelhapjes, diner, buffet of high tea. Alles laten verzorgen van A tot Z, niet alleen catering, maar een compleet aangekleed feest, catering en partyverhuur. Dit alles kan voor u in Laren verzorgd worden. Alleen partyverhuur kan natuurlijk ook: serviesgoed, statafels, etagères, partytent en nog veel meer, zie de mogelijkheden op onze site.

Iets te vieren in Laren?

Iets te vieren in Laren geen zin in al dat gedoe in de keuken, inkoop en afwas  of de daarbij horende stress? Wij nemen uw zorgen graag uit handen zodat u compleet kan genieten van uw gasten en lekker eten en drinken. En het fijne is: naderhand nemen wij alles weer mee.

Bent u op zoek naar een cateringbedrijf, dan is Smorre Catering u graag van dienst. Smorre Catering & Partyverhuur is al meer dan 25 jaar gevestigd in Bussum. Bent u op zoek naar een cateraar in Laren die uw catering tot in de puntjes verzorgd? Wij zijn nu al meer dan 25 jaar actief in catering en horeca en wij staan graag voor u klaar.

Kortom u geeft een feestje in Laren en daar hoort een gepaste catering bij, goed advies, goede service en een perfecte prijs kwaliteit verhouding. Heeft u speciale wensen, dan kunt u deze wensen met een van onze medewerkers doorspreken.

Professionele aanpak

Door onze professionele aanpak bent u in goede handen bij Smorre Catering. Onze koks maken gebruik van uitsluitend dagverse producten en werken volgens HACCP normen. Mooie traditionele buffetten, salades, partyhapjes, high tea, diner; alles wordt door onze koks met de grootste zorg bereid.

Smorre Catering en Partyverhuur maakt van uw feest altijd een groot succes door de persoonlijke benadering die wij hoog in het vaandel hebben staan. Wij nemen u alle rompslomp uit handen en blijft er dus tijd genoeg over om bij te praten en te genieten met familie en vrienden. Dat genieten met uw gasten bereiken wij eenvoudig door deskundig advies te geven.

Voor een offerte kunt u ons mailen: info@smorre.nl. Liever telefonisch? Bel naar 035 6915311 en vraag naar Wim Hagen.

Vanaf 10 personen

Wij zijn een catering- en partyverhuur bedrijf die in te huren is voor catering vanaf 10 personen. Dat kan van een drie gangen diner, Halal BBQ catering of een Halal High Tea. Bij ons bent u altijd aan het goede adres. Bekijk hier onze diensten en mogelijkheden.

Als u ons inschakelt denk dan ook eens aan een BBQ of een BBQ compleet: alles is namelijk bij ons mogelijk. Uw BBQ, bruiloft, tuinfeest of personeelsfeest: bespreek de mogelijkheden met ons.

Wij werken uitsluitend met goede dranken en wijnen van bekende merken en gebruiken altijd ambachtelijk, vers vlees.

Voor het huren van een partytent, statafels, biertafels, biertaps, bestek, serviesgoed en alles wat voor uw feest nodig is bent u bij ons altijd aan het goede adres.

Wij hebben vaste klanten in Laren en omgeving. Zowel particulieren als bedrijven maken vaak gebruik van onze mogelijkheden m.b.t. catering- en partyverhuur. Voor een offerte of vragen kunt u ons mailen: info@smorre.nl of bellen. Bel 035 691 53 11 en vraag naar Wim Hagen.

Catering en Partyverhuur Laren

U bent in Laren op zoek naar een goed catering- en partyverhuur bedrijf? Wij weten als geen ander dat de ruimte stylen een goede ambiance geeft en een ruimte omtoveren tot een unieke feestruimte die naar uw wensen is ingericht, behoort dan ook tot éen van onze kwaliteiten. Nieuwsgierig? Bekijk dan eens ons complete aanbod en bestel direct in onze verhuur catalogus.

Wij zij u graag van dienst met alles wat in onze macht ligt om uw feest te doen slagen. Uiteraard helemaal naar uw ideeën en wensen! Huur bij ons uw partytent, glaswerk, biertafels, biertap, en bbq. In ons assortiment vind u alles voor uw feest!

Alles onder één dak: laat het feest maar beginnen in Laren!

Huren bij Smorre Partyverhuur Laren

Geeft u binnenkort een feestje? Dan bent u bij ons aan het goede adres en niet alleen omdat wij al meer dan 25 jaar ervaring hebben!

Voor kleinschalige verhuur alles makkelijk via onze verhuurwinkel!

Een offerte geheel op maat bij Smorre Partyverhuur Laren

Maak een afspraak voor het bespreken van alle mogelijkheden. Wij maken graag een offerte op maat voor u.

Waarom Smorre Partyverhuur?

– Klantvriendelijk en professioneel
– Alles onder één dak
– Nette en degelijke verhuur materialen
– Goede service
– Nette en degelijke verhuur materialen
– Trendy meubilair
– Schoon materiaal
– Mobiel pin apparaat bij bezorgservice

Verrassing voor uw gasten

Wij maken van uw locatie of tuin een bijzondere inrichting en dat is natuurlijk al een verrassing voor uw gasten. Smorre partyverhuur Laren zorgt voor een leuke inrichting van uw feest. Verhuur van keuken apparatuur, stoelen, bestek en serviesgoed: alles in één hand.

Alles wat u nodig heeft voor uw feest wordt door ons volgens afspraak geleverd.

Het is pas feest als Smorre partyverhuur Laren is geweest!

Offerte aanvragen

    Catering en Partyverhuur Laren

    Smorre Catering en Partyverhuur Laren
    Al meer dan 25 jaar zijn wij van “Smorre Catering Service” er voor al uw feesten en partijen aan huis en of bedrijf.
    Uiteraard ook voor Catering en Partyverhuur in Laren!