Catering en Partyverhuur Huizen

Geeft u een feest in Huizen en alle voorbereiding en alles wat er bij hoort wilt u uit handen geven? Dan bent u bij Smorre Catering en Partyverhuur Huizen op het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring en persoonlijke aandacht hebben wij al vele klanten uit Huizen voorzien van onze diensten, van mooi opgemaakte buffetten tot walking diners.

Door duidelijke afspraken te maken en goed te communiceren kan uw feest beginnen. Gaat u trouwen of organiseert u binnenkort een tuinfeest en wilt u professionele aandacht om dit tot een geslaagd feest te maken? Dan bent u bij Smorre Catering en Partyverhuur aan het goede adres.

Smorre Catering- en Partyverhuur is actief in horeca en catering en dat al meer dan 25 jaar. Bekend door zijn historie dus als u op zoek bent naar een cateraar hoeft u niet verder te zoeken.

Wij zijn een catering- en partyverhuur bedrijf dat zich richt op 10 personen en meer. High Tea, een BBQ compleet maar ook een BBQ catering Halal behoren tot de mogelijkheden. Bekijk hier onze lijst met mogelijkheden.

Wij verzorgen compleet opgemaakte buffetten maar ook alleen partyhapjes: bij ons is gewoon alles mogelijk. Wij verzorgen ook een complete BBQ of drie (of meer) gangen diner. Bespreek alle mogelijkheden met een van onze medewerkers want wij verzorgen uw feest, zoals een tuinfeest, bruiloft, bbq of personeelsfeest geheel compleet.

Wij werken volgens HACCP normen en werken daarom uitsluitend met alleen maar verse producten, ambachtelijk vlees, verse vegetarische hapjes en heerlijke wijnen. Maar ook voor het verhuren van een partytent, serviesgoed, bestek, statafels, meubilair, biertafels en biertaps, we hebben vele mogelijkheden.

Wij hebben veel vaste klanten in Huizen die gebruik maken van onze catering- en partyverhuur. Reserveer daarom ruimschoots op tijd (om teleurstelling te voorkomen) of kom bij ons langs op de Botweg 18 in Bussum om uw wensen te bespreken bij Smorre Catering en Partyverhuur.

Wilt u een persoonlijk gesprek? Bel dan naar 035 691 53 11 en vraag naar Wim Hagen.

Party- en evenementen verhuur

Bent u op zoek naar materialen om uw party of evenement sfeervol te laten verlopen? Smorre Partyverhuur kan uw ruimte omtoveren naar een ruimte met sfeervolle producten. Daarbij zal het stylen van uw ruimte de juiste sfeer geven. U kunt deze producten ook online bestellen in onze verhuur catalogus.

Het spreekt voor zich dat wij u graag helpen om uw feest te doen slagen.

Huren doe je bij Smorre partyverhuur Huizen; van glaswerk, biertafels, biertap tot aan een complete bbq. In ons assortiment vind u alles wat u nodig heeft voor uw feest.

Alles onder een dak, laat het feest maar beginnen!

Huren bij Smorre Partyverhuur

Geeft u binnenkort een feestje kies dan voor Smorre Partyverhuur want wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in partyverhuur.

Wij maken een offerte op maat

Maak een afspraak voor het bespreken van onze verhuur materialen of voor het compleet verzorgen van uw feest. U ontvangt van ons dan een offerte op maat.

Klik hier voor een overzicht van al onze diensten. U kiest hier wat uw wensen zijn en maakt uw keuze voor een lunch buffet, meerkeuze buffet, brunch buffet etc.

Voor kleinschalige verhuur besteld u alles via onze verhuurwinkel!

Waarom Smorre Verhuur?

– Alles onder één dak
– Schoon materiaal
– Goede service
– Degelijke verhuur materialen
– Klantvriendelijk en professioneel
– Mobiel pin apparaat bij bezorgservice
– Trendy meubilair

Trendy

Maak van uw locatie met ons verhuur materiaal een trendy locatie! Smorre partyverhuur weet ook voor uw feest de juiste inrichting. Verhuur van stoelen, keuken apparatuur, tafels, bestek en serviesgoed.

Alles wordt door onze bezorgservice geleverd. Bestel direct bij Smorre Verhuur Huizen.

Het is pas feest als Smorre partyverhuur is geweest!
Offerte aanvragen

    Catering & Partyverhuur Huizen

    Smorre Catering en Partyverhuur Huizen
    Al 25 jaar zijn wij “Smorre Catering Service”. Het aanspreekpunt voor al uw feesten en partijen aan huis en of bedrijf.