Catering en Partyverhuur Hilversum

Smorre Catering & Partyverhuur Hilversum is gevestigd in Bussum. Al meer dan 25 jaar actief in catering en horeca. Als u op zoek bent naar een cateraar, dan zijn wij u natuurlijk graag van dienst.

Wie zijn wij?

Een catering- en partyverhuur bedrijf voor 10 personen en meer! Van High Tea tot aan een BBQ catering Halal of een BBQ compleet behoren tot de mogelijkheden. Bekijk hier onze diensten.

Van klein tot groot, compleet opgemaakte buffetten of alleen partyhapjes: alles is mogelijk! Ook diverse keuzes in drie gangen diner of BBQ behoren tot de mogelijkheden. Uw feest compleet verzorgd, zoals een bbq, tuinfeest, personeelsfeest of bruiloft: bespreek de mogelijkheden met één van onze medewerkers.

Wij werken uitsluitend met ambachtelijk vlees, heerlijke wijnen, de bekende merken frisdranken en volgens HACCP normen. En… altijd verse producten! Dat spreekt voor zich.

Voor het huren van een partytent, serviesgoed, bestek, statafels, meubilair, biertafels en biertaps. We hebben vele mogelijkheden. Breng eens een bezoek aan de Botweg 18!

Vele vaste klanten in Hilversum en het Gooi reserveren hun catering bij ons. Zowel bedrijven als particulieren maken gebruik van onze catering- en partyverhuur. Ook de gemeente Hilversum maakt gebruik van onze diensten!

Reserveer tijdig of kom langs bij ons op de Botweg om onder het genot van een kop koffie uw wensen te bespreken en een indruk te krijgen van Smorre Catering en Partyverhuur.

Voor een offerte op maat in Hilversum kunt u uw aanvraag ook mailen naar info@smorre.nl. Wilt u liever afspreken? Bel dan naar 035 691 53 11 en vraag naar Wim Hagen.

Partyverhuur Hilversum

Bent u in Hilversum op zoek naar een goede partyverhuurder cateraar om uw evenement of feest sfeervol en compleet te maken? Smorre Partyverhuur Hilversum weet als geen ander dat het omtoveren van een ruimte naar een sfeervolle ruimte en het stylen van die ruimte de juiste ambiance geeft. U kunt ons complete aanbod voor het stylen van uw locatie ook online bestellen in onze verhuur catalogus.

Wij zijn u graag van dienst!

Wij zijn u graag van dienst om uw feest te doen slagen met onze hoogwaardige producten en om alles naar wens in te richten.

Huren doe je bij Smorre partyverhuur Hilversum, van glaswerk, biertafels, biertap, bbq tot partytent. In ons assortiment vind u alles wat u nodig heeft voor uw feest of andere gelegenheid. Ook voor op- of afbouw van (grote) partytenten zijn wij u graag van dienst.

Alles onder één dak: laat het feest maar beginnen in Hilversum.

Huren bij Smorre Partyverhuur Hilversum

Geeft u binnenkort een feestje, misschien gaat u trouwen of is er een personeelsfeestje, dan bent u bij ons op het juiste adres want wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in partyverhuur.

Smorre Partyverhuur Hilversum voor een offerte op maat

Maak een afspraak voor de bespreking van uw feest of het bekijken van onze mogelijkheden. Wij maken een offerte op maat voor u!

Voor kleinschalige verhuur besteld u eenvoudig via onze verhuurwinkel!

Voor kleinschalige verhuur kunt u via onze verhuur winkel makkelijk uw producten bestellen. https://www.catering-verhuur-hetgooi.nl/winkel/

Waarom Smorre Verhuur Hilversum?

– Klantvriendelijk en professioneel
– Goede service
– Degelijke verhuur materialen
– Alles onder één dak
– Mobiel pin apparaat bij bezorgservice
– Schoon materiaal
– Trendy meubilair

Trendy

Maak van uw tuin of locatie met ons verhuur materiaal een tijdelijk restaurant waardoor uw locatie een mooie trendy uitstraling krijgt! Smorre partyverhuur Hilversum voor de inrichting van uw feesten en partijen. Verhuur van stoelen, keuken apparatuur, tafels, bestek en serviesgoed.

Al uw benodigdheden worden door ons geheel volgens afspraak geleverd. Reserveer direct bij Smorre Verhuur Hilversum.

Het is pas feest als Smorre partyverhuur Hilversum is geweest!

Offerte aanvragen

    Catering & Partyverhuur Hilversum

    Smorre Catering & Partyverhuur Hilversum
    Al 25 jaar zijn wij “Smorre Catering Service” het aanspreekpunt voor al uw feesten en partijen aan huis en of bedrijf. Dus ook voor Catering & Partyverhuur Hilversum!