Catering en Partyverhuur Eemnes

Smorre Catering en Partyverhuur Eemnes bestaat al meer dan 25 jaar en bied al die jaren catering en partyverhuur  service in Eemnes en omstreken. Met al deze ervaring bent u bij Smorre Catering en Partyverhuur aan het goede adres voor uw catering van: feest, bruiloft, receptie, opening, jubileum, vergadering etc.

Of het nu gaat om een privé of bedrijfsaangelegenheid, wij nemen graag uw zorg uit handen. Wij bieden service, kwaliteit en werken uitsluitend met verse ingrediënten.

Smorre Catering & Partyverhuur Service is uw cateraar in Eemnes voor: bruiloft, tuinfeest, party, receptiediner, buffet, bbq, maaltijd, tapas, partyhapjes, salades, high tea, partyverhuur.

Catering- en Partyverhuur Eemnes

Wij zijn al sinds tijden gevestigd in Bussum en al meer dan 25 jaar actief in horeca, catering en partyverhuur. Centraal gelegen in het Gooi en al meer dan 25 jaar bekend in de omgeving van Eemnes. Bent u op zoek naar een goede cateraar, dan staan wij voor u klaar.

Wij zijn een cateringbedrijf voor gezelschappen vanaf 10 personen en meer. Voor een BBQ catering Halal, High Tea of een BBQ compleet: alles behoort tot de mogelijkheden. Bekijk hier onze lijst.

Van compleet opgemaakte buffetten of diverse keuzes in diner of BBQ behoren tot onze mogelijkheden. Uw feest compleet verzorgd, zoals een BBQ, tuinfeest, bruiloft of personeelsfeest. Bespreek alles met één van onze medewerkers.

Wij werken met verse producten zodat u weet wat u voorgeschoteld krijgt: ambachtelijk vlees, heerlijke wijnen en uiteraard volgens HACCP normen.

In 2010 zijn wij verhuisd naar de Botweg 18 in Bussum om daar onze partyverhuur uit te breiden. Zowel bedrijven als particulieren maken gebruik van onze catering- en partyverhuur. Wij hebben dan ook veel vaste klanten. Reserveer ruimschoots op tijd of kom bij ons langs om uw wensen te bespreken en een (meer dan) goede indruk te krijgen van onze mogelijkheden.

U kunt direct bestellen maar wilt u liever eerst een persoonlijk gesprek bel dan naar 035 691 53 11 en vraag naar Wim Hagen of stuur een mail naar info@smorre.nl.

Partyverhuur

Bent u op zoek om uw evenement of feest sfeervol te maken? Smorre Partyverhuur Eemnes weet als geen ander dat het omtoveren van een ruimte met sfeervolle producten en het stylen van uw evenement de juiste sfeer geeft. Zie voor ons complete aanbod onze online verhuur catalogus.

Wij helpen u graag om uw feest te doen slagen met onze hoogwaardige producten.

Huren doe je dan ook bij Smorre partyverhuur Eemnes, van partytenten, glaswerkbiertafelsbiertap en BBQ. In ons assortiment vind u alles wat u nodig heeft voor uw feest. Ook voor uw partytenten zijn wij u graag van dienst. Dit alles kunnen wij probleemloos leveren en op- of aanbouwen.

Huren bij Smorre Partyverhuur

Geeft u binnenkort een feestje dan bent u bij ons op het juiste adres want wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in partyverhuur.

Alles onder een dak, laat het feest maar beginnen in Eemnes.

Maak een afspraak voor het bespreken van uw feest of kom eerst onze verhuur materialen bekijken. Wij maken dan direct een offerte op maat voor u.

Klik hier voor een overzicht van al onze diensten. U kiest hier wat uw wensen zijn en maakt uw keuze voor een brunch buffet, lunch buffet, meerkeuze buffet etc.

Bestel nu alles makkelijk via onze verhuurwinkel!
Waarom Smorre Verhuur?

– Alles onder één dak
– Degelijke verhuur materialen
– Klantvriendelijk en professioneel
– Mobiel pin apparaat bij bezorgservice
– Schoon materiaal
– Goede service
– Trendy meubilair

Trendy

Maak van uw tuin of locatie een tijdelijk restaurant met ons verhuur materiaal waardoor uw locatie een mooie trendy uitstraling krijgt! Smorre partyverhuur voor de inrichting van uw feesten. Verhuur van keuken apparatuurstoelen, tafels, serviesgoed en bestek.

Al uw benodigdheden worden door onze bezorgservice geleverd. Reserveer direct bij Smorre Verhuur.

Het is pas feest als Smorre partyverhuur is geweest!
Offerte aanvragen

Catering & Partyverhuur Eemnes

Smorre Catering en Partyverhuur
Al 25 jaar zijn wij “Smorre Catering Service”. Het aanspreekpunt voor al uw feesten en partijen aan huis en of bedrijf.