Catering en Partyverhuur Diemen

Smorre Catering- en Partyverhuur Diemen is gevestigd in Bussum en is al meer dan 25 jaar actief in horeca en catering. Centraal gelegen in het Gooi en enorm bekend door zijn historie. Wij werken uitsluitend met verse producten, ambachtelijk vlees, heerlijke wijnen en volgens HACCP normen.

Wij zijn een catering- en partyverhuur bedrijf en regelen alles voor uw feest: High Tea, een BBQ catering Halal of een BBQ compleet behoren tot de mogelijkheden. Bekijk hier onze lijst.

Maar ook voor alleen partyhapjes of compleet opgemaakte buffetten kunt u bij ons terecht. Neem bijvoorbeeld onze drie gangen diners en de keuzes in de diverse BBQ’s die tot de mogelijkheden behoren. Uw feest compleet verzorgd, zoals een een bbq, personeelsfeest, bruiloft of een geweldig tuinfeest! De mogelijkheden zijn altijd met één van onze medewerkers af te stemmen.

In 2010 zijn wij verhuisd naar de Botweg 18 in Bussum. Voor het huren van een partytent, serviesgoed, bestek, statafels, tafellinnen, meubilair, biertafels en biertaps, we hebben vele mogelijkheden.

Vele vaste klanten reserveren bij ons. Zowel gemeentes, bedrijven en particulieren maken gebruik van onze catering- en partyverhuur. Reserveer tijdig, om teleurstelling te voorkomen, of kom bij ons langs om uw wensen te bespreken en een indruk te krijgen van alle mogelijkheden die Smorre Catering en Partyverhuur u te bieden heeft. Bent u op zoek naar een cateraar, dan zijn wij u graag van dienst.

Wilt u een offerte op maat? Mail naar info@smorre.nl. Wilt u liever bellen? Bel dan naar 035 691 53 11 en vraag naar Wim Hagen.

Partyverhuur

Bent u op zoek naar materialen om uw evenement sfeervol te maken? Smorre Catering en Partyverhuur Diemen weet dat het omtoveren van de door u gekozen ruimte met sfeervolle producten de juiste ambiance geeft. U kunt ons aanbod ook online bestellen in onze verhuur catalogus.

Wij helpen u graag om uw feest te doen slagen om alles naar wens in te richten.

Huren bij Smorre Partyverhuur Diemen

Huren doe je bij Smorre partyverhuur Diemen: van glaswerk, bbq, biertafels, biertap tot partytent. In ons assortiment treft u alles wat nodig is voor uw feest of andere gelegenheid. Ook voor levering van en de op- of afbouw van partytenten staan wij voor u klaar.

Geeft u binnenkort een feestje dan bent u bij ons op het juiste adres want wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in partyverhuur.

Wij maken een offerte op maat

Maak een afspraak voor het verzorgen van uw feest of het bekijken van onze verhuur materialen. Wij maken dan een offerte op maat voor u.

Klik hier voor een overzicht van al onze diensten. U kiest hier wat uw wensen zijn en maakt uw keuze voor een meerkeuze buffet, lunch buffet, brunch buffet etc.

Voor kleinschalige verhuur besteld u nu alles makkelijk via onze verhuurwinkel!

Waarom Smorre Verhuur Diemen?

– Klantvriendelijk
– Professioneel
– Goede service
– Degelijke verhuur materialen
– Alles onder één dak
– Mobiel pin apparaat bij bezorgservice
– Schoon materiaal
– Trendy meubilair

Trendy

Maak met ons met ons verhuur materiaal van uw tuin of locatie een evenement waardoor uw locatie een leuke en trendy uitstraling krijgt! Smorre partyverhuur Diemen voor complete inrichting van uw feesten. Verhuur van stoelen, keuken apparatuur, tafels, serviesgoed en bestek.

Al uw benodigdheden worden door onze bezorgservice geleverd. Reserveer direct bij Smorre Verhuur Diemen.

Het is pas feest als Smorre partyverhuur Diemen is geweest!
Offerte aanvragen

    Catering en Partyverhuur Diemen

    Smorre Catering en Partyverhuur
    Al meer dan 25 jaar zijn wij “Smorre Catering Service”. Het aanspreekpunt voor al uw feesten en partijen aan huis en of bedrijf.