Catering en Partyverhuur Blaricum

Onze service voor catering en partyverhuur Blaricum staat voor kwaliteit, vriendelijkheid en ook nog eens volgens HACCP normen. Wij bieden u een ruime keus: van partyhapjes, diner, buffet tot mooi opgemaakte plateaus. Laat u verrassen door Smorre Catering service in Blaricum.

Vele van onze relaties genieten al jaren lang van onze service. Door een flinke dosis ervaring en een gepassioneerd team. En bij ons staat de klant altijd centraal.

U bent u bij Smorre Catering en Partyverhuur aan het juiste adres als u op zoek bent naar een goede cateraar. Voor uw tuinfeest, jubileum, bruiloft, bedrijfsfeest of andere gelegenheid; lekker eten en drinken; alles vers bereid en goed betaalbaar.

Al meer dan 25 jaar!

Smorre Catering- en Partyverhuur is gevestigd in Bussum en al weer meer dan 25 jaar actief in catering. Bent u op zoek naar een cateraar in Blaricum? Dan zijn wij u graag van dienst.

Wij zijn een catering- en partyverhuur bedrijf voor gezelschappen vanaf 10 personen en meer. Van een BBQ catering Halal, High Tea tot aan een BBQ compleet behoren tot onze mogelijkheden. Bekijk hier onze lijst met al onze diensten.

Alleen partyhapjes of compleet opgemaakte buffetten: van klein tot groot bij ons is echt alles mogelijk. Ook diverse keuzes in een drie gangen diner of een heerlijke BBQ behoren uiteraard tot de mogelijkheden. Uw tuinfeest, BBQ, bruiloft of personeelsfeest, bespreek alle mogelijkheden met één van onze medewerkers.

Wij werken uitsluitend met verse producten, ambachtelijk vlees, maar ook met vegetarische producten en overheerlijke wijnen.

Over de Smorre

In 2010 zijn wij verhuisd naar de Botweg 18 in Bussum om daar onze partyverhuur uit te breiden. Voor het huren van een partytent, statafels, serviesgoed, bestek, meubilair, biertafels en biertaps. Zoals u ziet: we hebben echt veel mogelijkheden voor elk feestje.

Vele vaste klanten in Blaricum reserveren bij ons. Zowel particulieren als bedrijven maken gebruik van onze catering- en partyverhuur. Reserveer daarom ruimschoots op tijd om teleurstelling te voorkomen. Of beter nog kom langs bij ons op de Botweg om een indruk te krijgen van Smorre Catering en Partyverhuur.

Voor een offerte op maat in Blaricum kunt u mailen naar info@smorre.nl. Wilt u liever een persoonlijk gesprek om al uw wensen door te nemen? Bel dan naar 035 691 53 11 en vraag naar Wim Hagen.

Catering en Partyverhuur Blaricum

Bent u in Blaricum op zoek om uw evenement of feest compleet en sfeervol te maken? Smorre Partyverhuur Blaricum weet dan als geen ander dat het stylen van uw locatie de juiste ambiance geeft. U kunt ons gehele aanbod aan artikelen online bestellen in onze verhuur catalogus.

Wij helpen u graag om uw feest te doen slagen met onze hoogwaardige producten en ook om alles naar uw wensen in te richten.

Bij Smorre partyverhuur Blaricum huur je echt alles: van glaswerk, biertafels, biertap, bbq tot partytent. In het ruime assortiment vind u echt alles wat u nodig heeft voor uw feest. Ook voor het plaatsen van partytenten zijn wij u graag van dienst. Wij leveren echt alles!

Alles onder een dak, laat het feest in Blaricum maar beginnen.

Een offerte op maat

Maak een afspraak voor het bespreken een offerte op maat of voor het bekijken van onze verhuur materialen. Wij maken een offerte op maat voor u.

Klik hier voor een overzicht van al onze diensten. U kiest hier wat uw wensen zijn en maakt uw keuze voor een BBQ, brunch buffet, of Diner etc.

Ook voor kleinschalige verhuur besteld u nu alles makkelijk via onze verhuurwinkel!

Waarom Smorre Verhuur Bussum?

– Klantvriendelijk en professioneel
– Alles onder één dak
– Degelijke verhuur materialen
– Mobiel pin apparaat bij bezorgservice
– Schoon materiaal
– Goede service
– Trendy meubilair

Trendy

Maak van uw locatie (of) tuin met ons verhuur materiaal een trendy feestje! Smorre partyverhuur Blaricum voor de complete inrichting van uw locatie. Verhuur van bestek, serviesgoed, keuken apparatuur, stoelen en tafels.

Al uw benodigdheden worden door onze bezorgservice geleverd. Reserveer eenvoudig bij Smorre Verhuur Blaricum.

Het is pas feest als Smorre partyverhuur Blaricum is geweest!
Offerte aanvragen

    Catering en Partyverhuur Blaricum

    Smorre Catering en Partyverhuur
    Al 25 jaar zijn wij “Smorre Catering Service”. Het aanspreekpunt voor al uw feesten en partijen aan huis en of bedrijf.