Catering en Partyverhuur Baarn

Iets te vieren in Baarn en bent u op zoek naar een cateringbedrijf, dan is Smorre Catering en Partyverhuur u graag van dienst. Smorre Catering & Partyverhuur Baarn is al meer dan 25 jaar gevestigd in Bussum. Bent u op zoek naar een cateraar in Baarn die uw complete catering verzorgd? Wij zijn nu al meer dan 25 jaar actief in catering en horeca en wij zijn u graag van dienst.

Feestje?

Er is altijd wel een reden voor een feestje, zoals een verjaardag, huwelijksvoltrekking, jubileum of afscheid van collega. Door onze professionele aanpak en flexibele inzet bent u in goede handen bij Smorre Catering. Onze koks werken uitsluitend met verse producten en volgens HACCP normen. Mooie opgemaakte partyhapjes, traditionele buffetten, salade schotels, high tea, diner; alles met de grootste zorg bereid.

Smorre Catering en Partyverhuur Baarn maakt van uw feest een succes door persoonlijk contact en persoonlijke benadering. Door deskundig advies te geven nemen wij u alle rompslomp uit handen en blijft er dus tijd genoeg over om bij te praten en te genieten met familie en vrienden.

Voor een offerte in Baarn kunt u mailen naar info@smorre.nl. Liever telefonisch een gesprek over uw catering? Bel dan naar 035 6915311 en vraag naar Wim Hagen.

Vanaf 10 personen

Een catering- en partyverhuur bedrijf vanaf 10 personen. Dat kan van een BBQ catering (Halal), een drie gangen diner, of een Halal High Tea. Bij Catering & Partyverhuur  Baarn bent u altijd aan het goed adres. Bekijk hier onze diensten en mogelijkheden.

Alles is bij ons mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een BBQ of een BBQ compleet: alles is bij ons mogelijk. Uw bruiloft, tuinfeest, bbq of wat voor een personeelsfeest dan ook: bespreek de mogelijkheden met ons.

Wij werken uitsluitend met frisdranken en goede wijnen van bekende merken en ambachtelijk, vers vlees.

Voor het huren van een partytent, statafels, biertafels, biertaps, serviesgoed, bestek en al het benodigde meubilair bent u bij ons aan het goede adres.

Wij hebben vaste klanten in Baarn en omgeving. Zowel bedrijven als particulieren maken veel en vaak gebruik van onze catering- en partyverhuur. Voor een offerte op maat kunt u ons mailen: info@smorre.nl of bellen. Bel dan naar 035 691 53 11 en vraag naar Wim Hagen.

Partyverhuur Baarn

U bent in Baarn op zoek naar catering- en partyverhuur? Smorre Partyverhuur weet als geen ander dat het stylen van de ruimte de juiste ambiance geeft en een ruimte omtoveren tot een feestruimte behoort dan ook tot éen van onze kwaliteiten. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan eens ons complete aanbod en bestel direct in onze verhuur catalogus.

Met al onze producten zijn wij u graag van dienst om uw feest te doen slagen en alles in te richten. Uiteraard geheel naar uw wensen! Huur alles bij Smorre partyverhuur: van glaswerkpartytent tot biertafels, biertap, en bbq. In ons assortiment vind u echt alles, maar dan ook echt alles, voor uw feest.

Alles onder één dak: laat het feest maar beginnen in Baarn!

Huren bij Smorre Partyverhuur Baarn

Geeft u binnenkort een feestje? Dan bent u bij ons aan het goede adres omdat wij al meer dan 25 jaar ervaring hebben!

Een offerte op maat bij Smorre Partyverhuur Baarn

Maak een afspraak voor het bekijken van alle mogelijkheden. Wij maken graag een offerte op maat voor u.

Waarom Smorre Partyverhuur?

– Klantvriendelijk en professioneel
– Alles onder één dak
– Goede service
– Nette en degelijke verhuur materialen
– Trendy meubilair
– Schoon materiaal
– Mobiel pin apparaat bij bezorgservice

Verrassing voor uw gasten

Wij maken van uw tuin of locatie een onvergetelijke inrichting en dat is op zich al een verrassing voor uw gasten. Smorre partyverhuur Baarn zorgt voor een verrassende inrichting van uw feest. Verhuur van stoelen, bestek, serviesgoed en keuken apparatuur: alles in één hand.

Alles wat u nodig heeft voor uw feest wordt door ons uiteraard volgens afspraak geleverd.

Het is pas feest als Smorre partyverhuur Baarn is geweest!

Offerte aanvragen

    Catering en Partyverhuur Baarn

    Smorre Catering en Partyverhuur Baarn
    Al meer dan 25 jaar zijn wij van “Smorre Catering Service” er voor al uw feesten en partijen aan huis en of bedrijf.
    Dus ook voor Catering en Partyverhuur in Baarn!