Catering en Partyverhuur Amstelveen

Smorre Catering en Partyverhuur Amstelveen is al meer dan 25 jaar gevestigd in Bussum. Smorre Catering & Partyverhuur is meer dan 25 jaar actief in catering en horeca. Bent u op zoek naar een cateraar in Amstelveen of omgeving? Wij zijn u graag van dienst.

Catering vanaf 10 personen

Een catering- en partyverhuur bedrijf voor 10 personen of meer natuurlijk! Van BBQ catering, Halal High Tea tot aan een BBQ compleet behoren onder andere tot onze mogelijkheden. Bekijk hier al onze diensten.

Van partyhapjes tot aan compleet opgemaakte buffetten: alles is mogelijk! Of het nu gaat om een BBQ of een drie gangen diner. Uw feest zoals een personeelsfeest, tuinfeest, bbq, of bruiloft verzorgen wij uiteraard geheel compleet.

Wij werken uitsluitend met de bekende merken frisdranken, ambachtelijk vlees, (h)eerlijke wijnen en volgens HACCP normen. Uiteraard werken wij altijd met verse producten!

Voor het huren van een partytent, meubilair, serviesgoed, statafels, bestek, biertafels en biertaps kunt u ook bij ons terecht.

Zowel bedrijven als particulieren maken veelvuldig gebruik van onze catering- en partyverhuur. Kom eens langs bij ons op de Botweg om een goede indruk te krijgen van onze mogelijkheden.

Voor een offerte op maat of voor vragen naar aanleiding van onze website kunt u ons altijd mailen: info@smorre.nl. Wilt u liever afspreken? Bel dan naar 035 691 53 11 en vraag naar Wim Hagen.

Partyverhuur Amstelveen

Bent u op zoek naar catering- en partyverhuur om een sfeervol evenement te maken? Smorre Partyverhuur Amstelveen kan iedere ruimte omtoveren tot een sfeervolle ruimte en ook voor het stylen van de ruimte bent u bij ons aan het goede adres. U kunt ons complete aanbod online inzien en bestellen in onze verhuur catalogus.

Bel naar 035 691 53 11 en vraag naar Wim Hagen als u liever direct een afspraak wenst te maken.

Met al onze producten zijn wij u graag van dienst om uw feestruimte in te richten en alles naar uw wens in te delen. Huur alles bij Smorre partyverhuur Amstelveen, van biertap, biertafelsglaswerkbbq tot partytent. Bij ons vind u alles voor uw feest. Ook voor plaatsen van onze diverse partytenten zijn wij u uiteraard graag behulpzaam.

Alles onder één dak: laat het feest maar beginnen in Amstelveen.

Huren bij Smorre Partyverhuur Amstelveen

Geeft u binnenkort een feestje doe het dan met ons ! Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in complete partyverhuur.
Smorre Partyverhuur Amstelveen voor een offerte op maat

Maak een afspraak voor de bespreking van uw feest of het bekijken van onze mogelijkheden. Wij maken een offerte op maat voor u!

Voor kleinschalige verhuur besteld u nu alles makkelijk via onze verhuurwinkel!

Smorre Verhuur Amstelveen

– Alles onder één dak
– Schoon materiaal
– Goede service
– Klantvriendelijk en professioneel
– Degelijke verhuur materialen
– Mobiel pin apparaat bij bezorgservice
– Trendy meubilair

Trendy

Maak van uw tuin of locatie een mooie trendy inrichting en verbaas uw gasten. Wij zijn ook gespecialiseerd in de verhuur van keuken apparatuur, stoelen, tafels, bestek en serviesgoed. Al uw benodigdheden worden door ons geheel volgens afspraak geleverd. Reserveer direct bij Smorre Verhuur Amstelveen.

Het is pas feest als Smorre Catering- en Partyverhuur Amstelveen is geweest!

Offerte aanvragen

    Catering en Partyverhuur Amstelveen

    Smorre Catering en Partyverhuur Amstelveen
    Al meer dan 25 jaar is “Smorre Catering en Partyverhuur Amstelveen ” het aanspreekpunt voor al uw feesten.