Catering en Partyverhuur Amersfoort

Smorre Catering & Partyverhuur Amersfoort is nu al meer dan 25 jaar gevestigd in Bussum. Bent u op zoek naar een cateraar in Amersfoort die uw complete catering verzorgd? Wij zijn al meer dan 25 jaar actief in catering en horeca en wij zijn u graag van dienst.

Vanaf 10 personen tot ……

Een catering- en partyverhuur bedrijf voor 10 personen en veel meer! Van een BBQ catering, een BBQ compleet of een Halal High Tea. Bij Catering & Partyverhuur Amersfoort bent u altijd aan het goed adres. Bekijk hier onze diensten en mogelijkheden.

Werkelijk alles is bij ons mogelijk! Denk bijvoorbeeld aan een BBQ of een drie gangen diner, uitgebreid of juist niet; alles is bij ons mogelijk. Uw tuinfeest, bruiloft, (eenvoudige) bbq of personeelsfeest: bespreek de mogelijkheden met ons.

Wij hanteren de HACCP normen en wij werken uitsluitend de bekende merken frisdranken, met lekkere wijnen en ambachtelijk vlees (maar ook vegetarisch). Het moge duidelijk zijn dat wij alleen met verse producten werken!

Voor het huren van biertafels, biertaps, serviesgoed, een partytent, statafels, bestek en al het meubilair bent u ook bij ons aan het goede adres.

Wij hebben vaste klanten in Amersfoort (en omgeving). Zowel particulieren als bedrijven maken regelmatig gebruik van onze catering- en partyverhuur. U bent altijd bij ons op de Botweg welkom om een goede indruk te krijgen van de mogelijkheden bij Smorre Catering en Partyverhuur.

Voor een offerte op maat in Amersfoort kunt u ons altijd mailen: info@smorre.nl. Wilt u liever bellen? Bel dan naar 035 691 53 11 en vraag naar Wim Hagen.

Partyverhuur Amersfoort

Bent u in Amersfoort op zoek naar catering- en partyverhuur? Smorre Partyverhuur Amersfoort weet als geen ander dat een ruimte omtoveren en het stylen van de ruimte de juiste ambiance geeft. Bekijk ons complete aanbod online en bestel direct in onze verhuur catalogus.

Liever eerst een afspraak omdat u graag meer wilt weten? Bel dan naar 035 691 53 11 en vraag naar Wim Hagen.

Met al onze producten zijn wij u graag van dienst om uw feest te doen slagen en alles in te richten. Uiteraard geheel naar uw wensen! Huur alles bij Smorre partyverhuur Almere, van partytent tot biertafels, biertap, glaswerk en bbq. In ons assortiment vind u echt alles, maar dan ook alles, voor uw feest. Ook voor het op- of afbouwen van diverse maten partytenten staan wij voor u klaar.

Alles onder één dak: laat het feest maar beginnen in Amersfoort.

Huren bij Smorre Partyverhuur Amersfoort

Geeft u binnenkort een feestje? Dan bent u bij ons aan het goede adres omdat wij al meer dan 25 jaar ervaring hebben in complete partyverhuur.

Smorre Partyverhuur Amersfoort voor een offerte op maat

Maak een afspraak voor het bekijken van alle mogelijkheden. Wij maken een offerte op maat voor u!

Bestel nu alles makkelijk via onze verhuurwinkel!

Waarom Smorre Verhuur Amersfoort?

– Alles onder één dak
– Goede service
– Klantvriendelijk en professioneel
– Trendy meubilair
– Schoon materiaal
– Degelijke verhuur materialen
– Mobiel pin apparaat bij bezorgservice

Trendy

Wij maken van uw tuin of locatie een trendy inrichting en zorgen daarmee voor een verrassing voor uw gasten. Smorre partyverhuur Amersfoort zorgt voor een unieke, verrassende inrichting van uw feesten. Verhuur van stoelen, keuken apparatuur, tafels maar ook verhuur van bestek en serviesgoed.

Al uw benodigdheden worden door ons geheel volgens afspraak geleverd. Reserveer direct bij Smorre Verhuur Amersfoort.

Het is pas feest als Smorre partyverhuur Amersfoort is geweest!

Offerte aanvragen

    Catering & Partyverhuur Amersfoort

    Smorre Catering en Partyverhuur Amersfoort
    Al meer dan 25 jaar zijn wij “Smorre Catering Service”, voor al uw feesten en partijen aan huis en of bedrijf.
    Ook voor Catering en Partyverhuur Amersfoort!