Catering en Partyverhuur Almere

Smorre Catering & Partyverhuur Almere is al meer dan 25 jaar gevestigd in Bussum. Smorre Catering & Partyverhuur is dus al meer dan 25 jaar actief in catering en horeca. Bent u op zoek naar een cateraar in Almere? Wij zijn u graag van dienst.

Vanaf 10 personen tot hele grote catering!

Een catering- en partyverhuur bedrijf voor 10 personen en meer! Van Halal High Tea tot aan een BBQ catering of een BBQ compleet behoren tot de mogelijkheden bij Catering & Partyverhuur Almere. Bekijk hier onze diensten.

Van compleet opgemaakte buffetten of alleen partyhapjes: werkelijk alles is mogelijk! Ook diverse keuzes in BBQ of een drie gangen diner behoren tot de mogelijkheden. Uw feest zoals een tuinfeest, bbq, personeelsfeest of bruiloft compleet verzorgd: bespreek alle mogelijkheden met ons.

Wij werken uitsluitend met heerlijke wijnen, ambachtelijk vlees, bekende frisdranken en volgens HACCP normen. Het spreekt voor zich dat wij altijd met verse producten werken!

Voor het huren van serviesgoed, een partytent, statafels, bestek, meubilair, biertafels en biertaps bent u ook bij ons aan het goede adres.

Vele vaste klanten in Almere en omgeving doen hun catering via ons. Zowel bedrijven als particulieren maken gebruik van onze catering- en partyverhuur. Kom langs bij ons op de Botweg om onder het genot van een kop koffie of een (fris)drankje een goede indruk te krijgen van de mogelijkheden bij Smorre Catering en Partyverhuur.

Voor een offerte op maat in Almere kunt u ons natuurlijk ook mailen: info@smorre.nl. Wilt u toch liever afspreken? Bel dan naar 035 691 53 11 en vraag naar Wim Hagen.

Partyverhuur Almere

Bent u in Almere op zoek naar catering- en partyverhuur om uw evenement of feest compleet en sfeervol te maken? Smorre Partyverhuur Almere weet als geen ander dat een ruimte omtoveren naar een sfeervolle ruimte en het stylen van de ruimte de juiste ambiance geeft. U kunt ons complete aanbod online bestellen in onze verhuur catalogus.

Liever een afspraak? Bel dan naar 035 691 53 11 en vraag naar Wim Hagen.

Met onze hoogwaardige producten zijn wij u graag van dienst om uw feest te doen slagen en alles naar uw wens in te richten. Huur alles bij Smorre partyverhuur Almere, van biertafels, biertap, glaswerkbbq tot partytent. In ons assortiment vind u alles voor uw feest. Ook voor het op- of afbouwen van diverse maten partytenten zijn wij u uiteraard graag van dienst.

Alles onder één dak: laat het feest maar beginnen in Almere.

Huren bij Smorre Partyverhuur Almere

Geeft u binnenkort een feestje dan bent u bij ons op het juiste adres want wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in complete partyverhuur.
Smorre Partyverhuur Almere voor een offerte op maat

Maak een afspraak voor de bespreking van uw feest of het bekijken van onze mogelijkheden. Wij maken een offerte op maat voor u!

Voor kleinschalige verhuur besteld u nu alles makkelijk via onze verhuurwinkel!

Waarom Smorre Verhuur Almere?

– Klantvriendelijk en professioneel
– Alles onder één dak
– Schoon materiaal
– Goede service
– Degelijke verhuur materialen
– Mobiel pin apparaat bij bezorgservice
– Trendy meubilair

Trendy

Maak van uw tuin of locatie een mooie trendy inrichting en verbaas uw gasten. Smorre partyverhuur Almere voor de inrichting van uw feesten en partijen. Verhuur van stoelen, keuken apparatuur, tafels, bestek en serviesgoed.

Al uw benodigdheden worden door ons geheel volgens afspraak geleverd. Reserveer direct bij Smorre Verhuur Almere.

Het is pas feest als Smorre partyverhuur Almere is geweest!

Offerte aanvragen

    Catering & Partyverhuur Almere

    Smorre Catering & Partyverhuur Almere
    Al meer dan 25 jaar zijn wij “Smorre Catering Service” het aanspreekpunt voor al uw feesten en partijen aan huis en of bedrijf.
    Dus ook voor Catering & Partyverhuur Almere!