Catering en Partyverhuur Bussum

Smorre Catering- en Partyverhuur gevestigd in Bussum. Al meer dan 25 jaar actief in horeca en catering. Centraal gelegen in Het Gooi en bekend door zijn historie. Bent u op zoek naar een cateraar, dan zijn wij u graag van dienst.

Wij zijn een catering- en partyverhuur bedrijf voor gezelschappen vanaf 10 personen en meer. Van High Tea tot aan een BBQ compleet en zelfs een BBQ catering Halal behoren tot de mogelijkheden. Bekijk hier onze lijst.

Van klein tot groot, alleen partyhapjes of compleet opgemaakte buffetten, bij ons is alles mogelijk. Ook diverse keuzes in BBQ of drie gangen diner behoren tot de mogelijkheden. Uw feest compleet verzorgd, zoals een tuinfeest, bruiloft, bbq of personeelsfeest, bespreek de mogelijkheden met een van onze medewerkers.

Wij werken uitsluitend met verse producten, ambachtelijk vlees, heerlijke wijnen en volgens HACCP normen.

In 2010 zijn wij verhuisd naar de Botweg 18 in Bussum om daar onze partyverhuur uit te breiden. Voor het huren van een partytent, serviesgoed, bestek, statafels, meubilair, biertafels en biertaps, we hebben vele mogelijkheden.

Vele vaste klanten in Bussum reserveren bij ons. Zowel de gemeente, bedrijven en particulieren maken gebruik van onze catering- en partyverhuur. Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen, of kom langs bij ons op de Botweg om onder het genot van een kop koffie uw wensen te bespreken en een indruk te krijgen van Smorre Catering en Partyverhuur.

Voor een offerte op maat in Bussum kunt u mailen naar info@smorre.nl. Wilt u een persoonlijk gesprek bel dan naar 035 691 53 11 en vraag naar Wim Hagen.

Partyverhuur

Bent u in Bussum op zoek naar materialen om uw evenement of feest sfeervol en compleet te maken? Smorre Partyverhuur Bussum weet dan als geen ander dat het omtoveren van een ruimte met sfeervolle producten, en het stylen van uw locatie de juiste ambiance geeft. U kunt ons complete aanbod online bestellen in onze verhuur catalogus.

Wij helpen u dan ook graag om uw feest te doen slagen met onze hoogwaardige producten, om alles naar wens in te richten.

Huren doe je bij Smorre partyverhuur Bussum, van glaswerk, biertafels, biertap, bbq tot partytent. In ons assortiment vind u alles wat u nodig heeft voor uw feest, event of andere gelegenheid. Ook voor op- of afbouw van partytenten, zijn wij u van dienst. Dit alles kunnen wij probleemloos leveren.

Alles onder een dak, laat het feest maar beginnen in Bussum.

Huren bij Smorre Partyverhuur Bussum

Geeft u binnenkort een feestje, misschien is er een personeelsfeestje of gaat u trouwen, dan bent u bij ons op het juiste adres want wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in partyverhuur.

Wij maken een offerte op maat

Maak een afspraak voor het bespreken van het compleet verzorgen van uw feest of het bekijken van onze verhuur materialen. Wij maken dan een offerte op maat voor u.

Klik hier voor een overzicht van al onze diensten. U kiest hier wat uw wensen zijn en maakt uw keuze voor een lunch buffet, brunch buffet, meerkeuze buffet etc.

Voor kleinschalige verhuur besteld u nu alles makkelijk via onze verhuurwinkel!

Waarom Smorre Verhuur Bussum?

– Degelijke verhuur materialen
– Klantvriendelijk en professioneel
– Alles onder één dak
– Mobiel pin apparaat bij bezorgservice
– Schoon materiaal
– Goede service
– Trendy meubilair

Trendy

Maak van uw tuin of locatie een tijdelijk restaurant met ons verhuur materiaal waardoor uw locatie een mooie trendy uitstraling krijgt! Smorre partyverhuur Bussum voor de inrichting van uw feesten. Verhuur van keuken apparatuur, stoelen, tafels, bestek en serviesgoed.

Al uw benodigdheden worden door onze bezorgservice geleverd. Reserveer direct bij Smorre Verhuur Bussum.

Het is pas feest als Smorre partyverhuur Bussum is geweest!
Offerte aanvragen

    Catering & Partyverhuur Bussum

    Smorre Catering en Partyverhuur
    Al 25 jaar zijn wij “Smorre Catering Service”. Het aanspreekpunt voor al uw feesten en partijen aan huis en of bedrijf.