Kerstbuffet

Smorre Catering Kerst

Op zoek naar catering voor kerst? Dan bent u bij Smorre aan het juiste adres! Welkom bij Smorre Catering Service. Smorre staat voor kwaliteit, service en vriendelijkheid. Wij staan bekend om de verzorging van kwalitatief hoogwaardige catering bij verschillende feesten en partijen. Ook met kerst staan wij voor u klaar met onze speciale service genaamd Smorre Catering Kerst.

Smorre beschikt over een ruim aanbod aan buffetten voor de feestdagen. Al ruim 25 jaar staan wij voor u klaar om alle zorgen omtrent de catering met kerst uit handen te nemen. Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in catering met kerst, ook buiten de feestdagen om is het mogelijk om ons in te schakelen op het gebied van catering, zie hier onze andere diensten. Smorre Catering Kerst is actief in Bussum en omstreken, maar ook als u van buiten het gooi komt, is het mogelijk om bij Smorre catering voor kerst in te schakelen.

Catering kerst: de mogelijkheden

Uitgebreid kerstbuffet

Ten eerste kunt u bij Smorre Catering Kerst kiezen voor een uitgebreid kerstbuffet. Dit kerstbuffet is een gevarieerd menu. Het kerstbuffet bestaat uit een diner waarbij er een gevarieerde keuze is tussen vlees en vis. Het kerstbuffet wordt geleverd met borden, bestek en servetten. Als er bijzondere wensen zijn, kunnen wij kijken wat de mogelijkheden zijn.

Borrelplateau

Daarnaast biedt Smorre Catering Kerst ook een uitgebreid borrelplateau waarbij veel verschillende soorten hapjes uitgekozen kunnen worden. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een vis borrelplateau deluxe, Chef’s Tapas borrelplateau en een ambachtelijk borrelplateau proeverij. Over de samenstelling van de hapjes kan overlegd worden, zodat we voor u het best passende plateau kunnen samenstellen.

Feestdagen kerstborrel

Het borrelarrangement voor de feestdagen bestaat uit een compleet drankenbuffet met een scala aan verschillende soorten dranken, denk aan bier, wijn en verschillende soorten frisdrank.

Smorre Catering Kerst biedt gehele service, waarbij er personeel aanwezig is om de borrel op te bouwen, uit te serveren en het opruimen achteraf. Niet alleen is het mogelijk om dranken te laten verzorgen, maar het borrelarrangement kan ook uitgebreid worden met verschillende luxe hapjes en bijvoorbeeld bittergarnituur of lekkere huisgemaakte kipsaté, gehaktballetjes en salades.

Het feestdagen borrelarrangement is te bestellen vanaf 30 personen. Schroom niet om contact op te nemen om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Omdat het borrelarrangement volledig op uw wensen wordt afgestemd is het raadzaam om voor de prijs contact op te nemen.

Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden en de prijzen van de arrangementen bij Smorre Catering Kerst.

Kerstbuffet 2018 aanvragen

Naam

Emailadres

Aantal personen

Telefoonnummer

Datum

Adres

Woonplaats