Catering en Partyverhuur Kerst 2020.

Op zoek naar catering voor kerst? Dan bent u bij Smorre aan het juiste adres! Welkom bij Smorre Catering Service. Smorre staat voor kwaliteit, service en vriendelijkheid. Wij staan bekend om de verzorging van kwalitatief hoogwaardige catering bij verschillende feesten en partijen. Ook met kerst staan wij voor u klaar met onze speciale service genaamd Smorre Catering Kerst, wij werken met streekproducten uit het Gooi.

Smorre Catering en Partyverhuur heeft een overheerlijk 3 gangen diner en borrelplateaus voor de feestdagen, uiteraard hebben wij ook onze partyverhuur service voor u, denk aan servies en glaswerk of mooi meubilair voor de feestdagen. Al ruim 25 jaar staan wij voor u klaar om alle zorgen omtrent de catering met kerst uit handen te nemen. Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in catering met kerst, ook buiten de feestdagen om is het mogelijk om ons in te schakelen op het gebied van catering.

Helaas vanwege Corona hebben wij ook onze catering moeten aanpassen voor de kerst, daardoor hebben wij besloten dat u alle catering kunt afhalen of laten bezorgen bij ons met de kerstdagen.

• Op 25 en 26 december 2020 kunt u tussen 12.00-13.00 uur alle catering komen halen op de Botweg 18, 1402 LE Bussum. U kunt met pin of contant betalen. Alle catering word u aangeleverd in/op mooie disposable materiaal.

• Tussen 13.00-15.00 komen wij tevens bezorgen, u kunt dit aangeven bij uw bestelling, bezorgen kost € 5,00 extra. Wij komen tot aan de deur en u kunt met mobiele pin of contant afrekenen.

Bij het 3 gangen diner hoeft u alleen het hoofdgerecht een half uur in een voorverwarmde oven een half uur te verwarmen op 175-180 graden en het stokbrood te snijden. Uiteraard word er nog een simpele beschrijving toegevoegd.

Bij de borrelplateaus hoeft u alleen het stokbrood te snijden en dan lekker genieten met zijn allen.

Er word geen servies en bestek geleverd, dus er hoeft ook niks meer retour. Mocht u wel behoefte hebben aan servies, bestek, glaswerk en of tafels en stoelen en linnen, dan kunt u dit uiteraard bij ons bestellen via onze Partyverhuur, dan word alles voor de kerstdagen geleverd en na de kerstdagen weer opgehaald.

Catering kerst: de mogelijkheden

Uitgebreid kerst 3 gangen diner

Ten eerste kunt u bij Smorre Catering Kerst kiezen voor een mooi en overheerlijk kerst 3 gangen diner. Dit kerst 3 gangen diner bestaat uit een geweldig voorgerecht, een hoofdgerecht met vlees, vis en een geweldig dessert, laat u verrassen. Het kerst 3 gangen diner wordt geleverd exclusief borden, bestek en servetten. Het kerst 3 gangen diner is al te bestellen vanaf 4 personen.

Bekijk ons 3 gangen diner.

Borrelplateaus

Daarnaast biedt Smorre Catering Kerst ook een uitgebreide borrelplateaus. Zie onze keuzes:
Kerstborrelplateau Christmas
Kerstborrelplateau Santa Claus
Kerstborrelplateau Jingle Bells

Bekijk onze Borrel Plateaus.

Kerst Partyverhuur

Uiteraard kunt u ook met de feestdagen, kerst en oud & nieuwjaar Partyverhuur bij ons bestellen, u kunt uw bestelling online bestellen, daarna krijgt u van ons en bevestiging van levering met datum en tijd van leveren, evenals datum en tijd van ophalen materiaal.

Zie onze site: Partyverhuur.

Smorre Catering en Partyverhuur wenst u fijne feestdagen en een gezond en smakelijk 2021!

Kerst 2020 aanvragen

  Naam

  Emailadres

  Aantal personen

  Telefoonnummer

  Datum

  Adres

  Woonplaats